radisa Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Kud ne izgubismo zvuk, a ne sliku :( Sent from my iPhone using Tapatalk
gone fishing Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 nesposobni brazilci ni himne ne mogu da puste bez seckanja, očekujem i zamrzavanje slike u toku meča -_-
John Coltrane Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Zabari trenirali u sauni-nije ni cudo sto nisu mogli da opepele protiv LUX. Sent from my iPhone using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 boga mi, da sam ja predsednik brazilskog fudblskog saveza nalozio bi da se prekine prenos da ne bi uticalo na pad euforije.
Mr.Mxyzptlk Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 seo malopre da kao gledam spalio se posle pola minuta od seckanja i ovog krticnjaka. definitivno cu da batalim gledanje fudbala
John Coltrane Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 L.Markovic pretrca "najboljeg stopera Sveta" ko iz picke. Sent from my iPhone using Tapatalk
mlatko Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Kolko bodova se dobije za remi? nije da verujem da će izjednačiti nego mi žao što nije ostalo 0-0 Edited June 6, 2014 by mlatko
John Coltrane Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Bane se nije udostojio ni da skoci Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts