Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
Imao je 1 kiks.
Imao je 1001 kiks. Na sreću iz tih grešaka nije primao golove, jer je ispred sebe imao Vidića, Ivanovića i Lukovića u vrhunskoj formi.
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Ne moze to tako. Golman je blize golu od odbrane. Kad odbrana kiksa, golman moze da pokrpi - suprotno nije moguce.

Posted
suprotno nije moguce.
Moguce je kod kornera, kod kojih je Stojkovic tradicionalno nesiguran. Njegove lose reakcije na visoke lopte u 16ercu prolaze zato sto u skoku imamo neke od najboljih defanzivaca evrope.
Posted
Ne moze to tako. Golman je blize golu od odbrane. Kad odbrana kiksa, golman moze da pokrpi - suprotno nije moguce.
Moguce je da odbrana igra dovoljno dobro da golman ne dolazi u situaciju de je on cesto taj koji odlucuje oce li biti primljenog gola ili ne. Drugim recima, jaka odbrana ispred golmana umanjuje ulogu/vaznost golmana u ekipi. Tako je sa Stojkovicem. Kada bi odbrana igrala onako kako Stojkovic brani, mi bi smo se naprimali golova ihahaj.
Posted

Naravno. Ali ne radi se tu samo o odbrambenim igračima per se, već o igri celog tima u fazi odbrane. Mislim, jedan balvan koji se bacao na suprotnu stranu od lopte pa branio šuteve nogama poput Jevrića je uspeo da primi 1 gol u celom kvalifikacionom ciklusu, koji je bio verovatno naš najuspešniji u poslednjih 30 godina. Kada je tako užasnom golmanu prošlo za rukom da se proslavi, valjda je sve jasno.

Posted

Nakon mnogo miliona godina, setih se da posetim PPP, dotidjoh vamo i videh da ovde vreme stoji, kao kad dodjes u sobu studenta iz provincije koju mu roditelji cuvaju za kad se vrati. I dalje na istom mestu gitara za bezuspesno muvanje riba, neraspremljen krevet, ispod njega kolekcija Pan Erotike, poznati nadimci, poznate price, poznato sve. To mi je milo, bar neka konstanta u ovom surovom svetu.Inace, sto se tice Stojkovica, problem golmana je prisutan u nasoj reprezentaciji od SRJ na ovamo, sa jednim jedinim izuzetkom - Jevricem. A Stojkovic mu je, po broju uzastopnih takmicarskih utakmica koje je branio, opasno prisao. Jevric je, naime, poceo da konstantno brani 2002. (28. mart 2002, 2 ujutro, protiv Brazila. Secam se jer sam u 8 ujutro isao da polazem prvi ispit na faksu, legao prethodno vece u devet, probudio se za tekmu i, kao pod valijumom, odgledao sa mirnocom popa svih religija koji zna da, ko god da je u pravu, dobro ce da prodje kad dodje sudnji dan) i trajao je do 2006. Stojkovic je poceo 2006. i traje dosad. I za sve to vreme jeste imao nekoliko kikseva, ali nijedan od njih nije bio ni prineti, na primer, Cehovom ispustanju lopte protiv Turske 2008. A da imamo Ceha ovu raspravu nikad ne bismo vodili.Da se razumemo, Stojkovic godinama brani samo u klubovima koji organizuju nagradnu igru "Budite nas golman jedno poluvreme" i nadobudni je saban. Ali je isto tako apsolutno jasno da ne postoji ni promil sanse da ne brani ako mu u junu svi ekstremiteti budu na broju. Samim tim, diskusiju smatram besmislenom. Da mu konkurise neki novootkriveni Bufon ili Kasiljas, a ne, od onih zajebanih protivkandidata, golmani Zaglebja, Leirije i Genta, mozda bi i bilo svrhe pricati. Ovako, on nam je golman, moguce je da to bude problem, ali bilo je i mnogo gorih stvari u istoriji naseg fudbala od ne preterano sigurnog golmana. Uostalom, Hrvati su 1998. postali treci na svetu sa jednom od najvecih rupa u novijoj svetskoj istoriji na golu, znaci desava se, nema tu pravila.Ukratko, sto se tice golmana, ja sam miran. Da me neko to pita, rekao bih: "Miran sam".

Posted
Ukratko, sto se tice golmana, ja sam miran. Da me neko to pita, rekao bih: "Miran sam".
C_Documents_and_Settings_Balan_My_Documents_My_Pictures_buddha_4.jpg
Posted (edited)

glasajte na zvanicnom sajtu, poll je sa desne strane.trenutno:Which team will finish top of Group D?1) Germany79.68%2) Ghana8.71%3) Serbia7.41%4) Australia4.2%jedino smo drugi kada se uzmu "nemacki" glasovi, odnosno 'DE' sekcija poll-a! :lol:

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

Ja bi voleo da dobijemo Nemce, makar samo 1:0.Ako se to desi, realno, zabole me za ostale nase utakmice.Da parafraziram zzzz-a, ako me neko nakon toga bude pitao, reci cu: "zadovoljan sam".

Posted

Jesmo li mi pricali o ovome?

Radomir Antic, Serbia coachGermany are clear favourites in my opinion, but I'm still happy with the draw. It's going to be really interesting because each team has a very different playing style. My team is very young, physically and technically strong and without a doubt the best Serbian team there has ever been. We're a very positive-thinking group and we're always looking to improve. I believe in my players and I'm sure they're going to have a great World Cup. Obviously I know Germany very well, they have lots of young players who have established themselves at club level in recent years. I have a lot of respect for Australia because they're a very competitive nation with a great sporting tradition.
Da ga nije malo preterao...?
Posted

Pa s obzirom da igramo kao Srbija tek od 2006., ima pravo :P

Posted

Ivici Dragutinovicu pukla ahilova tetiva! Nista od Mundijala...

Posted

Znaci,ipak ce ici Obradovic.

Posted

Jel to dete igra uopste ?

Posted

To je sada prilican problem, jer je Dragutinovic bio dobra zamena i na beku i u sredini. Sad ostajemo na Lukovicu i Suboticu u rotaciji i Vidicu kao nezamenljivom u sredini. A zamena... ko zna koga ce sada zvati.