March 5, 201411 yr Koj je kurac Mitrovicu, zasto ovako proslavlja golove? I zasto ga sudija nije izbacio zbog vulgarne proslave?
March 5, 201411 yr Opet asistencija Kostića. Šta znam,meni bitnije da igra takmičarske utakmice makar i u svom uzrastu nego tekmu gde će biti ne znam koliko izmena i koja nema takmičarski značaj. Uz to su Belgija i Italija daleko od slabih protivnika. Plus mogućnost da se izbori plasman na EP gde ga čeka još važnijih utakmica. Ok, stoji sve ovo što ti kažeš. Meni je kao bitnije da se iskoristi svaka prilika da igrač bude u A timu, da se uigrava, upoznaje sa saigračima.
March 5, 201411 yr Koj je kurac Mitrovicu, zasto ovako proslavlja golove? I zasto ga sudija nije izbacio zbog vulgarne proslave? Sta je uradio?
March 5, 201411 yr sad rekoše na radiju da su ovi dole palili srpsku zastavu protiv haitija. al će uefa da se obraduje.
March 5, 201411 yr @Zoki Drzao ispod usta 2 rasirena prsta i mlatarao jezikom, simulirajuci jel'te lizanje cke. Sent from my GT-I9105P using Tapatalk Edited March 5, 201411 yr by Segundo
March 5, 201411 yr sad rekoše na radiju da su ovi dole palili srpsku zastavu protiv haitija. al će uefa da se obraduje. nisu je palili na stadionu, pa ne verujem da će uefu mnogo interesovati
March 5, 201411 yr @Zoki Drzao ispod usta 2 rasirena prsta i mlatarao jezikom, simulirajuci jel'te lizanje cke. Sent from my GT-I9105P using Tapatalk to provocirao nekog ili samo slavio gol?¿ mislim i ja pitam svasta. debil.