football_addict Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Koj je kurac Mitrovicu, zasto ovako proslavlja golove? I zasto ga sudija nije izbacio zbog vulgarne proslave?
John Coltrane Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Tako proslavlja i u Jupiler ligi, vec x puta vidjeno bez opomene.
theanswer Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Markovic je isto iz ove generacije ? I on ima pravo igranja kao i Nastasić.
TheBigFlegma Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Opet asistencija Kostića. Šta znam,meni bitnije da igra takmičarske utakmice makar i u svom uzrastu nego tekmu gde će biti ne znam koliko izmena i koja nema takmičarski značaj. Uz to su Belgija i Italija daleko od slabih protivnika. Plus mogućnost da se izbori plasman na EP gde ga čeka još važnijih utakmica. Ok, stoji sve ovo što ti kažeš. Meni je kao bitnije da se iskoristi svaka prilika da igrač bude u A timu, da se uigrava, upoznaje sa saigračima.
ZokiAsov Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Koj je kurac Mitrovicu, zasto ovako proslavlja golove? I zasto ga sudija nije izbacio zbog vulgarne proslave? Sta je uradio?
MocaVukotic Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 sad rekoše na radiju da su ovi dole palili srpsku zastavu protiv haitija. al će uefa da se obraduje.
Segundo Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) @Zoki Drzao ispod usta 2 rasirena prsta i mlatarao jezikom, simulirajuci jel'te lizanje cke. Sent from my GT-I9105P using Tapatalk Edited March 5, 2014 by Segundo
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 sad rekoše na radiju da su ovi dole palili srpsku zastavu protiv haitija. al će uefa da se obraduje. nisu je palili na stadionu, pa ne verujem da će uefu mnogo interesovati
Lancia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 @Zoki Drzao ispod usta 2 rasirena prsta i mlatarao jezikom, simulirajuci jel'te lizanje cke. Sent from my GT-I9105P using Tapatalk to provocirao nekog ili samo slavio gol?¿ mislim i ja pitam svasta. debil.
Aleksandar88 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Što bi lizanje bilo gore od onog fudbalerskog srca? Bravo mitraro.
Recommended Posts