theanswer Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ako je meni upućeno,pročitaj moje pitanje još jednom,dobro razmisli i onda odgovori.
renne Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Jel ovo evropsko kvalifikaciono za Rio? Trebalo bi da jeste
John Coltrane Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Spajic igra k'o matori, dok Djuricic igra sebicno do bola.
Segundo Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) Jel' Jojic ikada igrao na desnom krilu ili je to neka nova genijalnost selektora? Kako bilo, ne uspeva ista da uradi tu, dok Brasanac ne moze bas da se poveze na centru. Mislim da bi u nastavku morali zameniti mesta, jer kontam da je Jojic mnogo vazniji i bolji igrac u sredini od Brasanca. Edit: Spajic sjajan! Sent from my GT-I9105P using Tapatalk Edited March 5, 2014 by Segundo
TheBigFlegma Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Koja su nam debla bekovi, ne zna se ko je gori. I zašto Spajić ne igra za seniore, posebno sad kad je Subotić povređen? Dečko sabija kako igra.
theanswer Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Pa bitnije je da igra ovde nego da igra beznačajnu tekmu u Irskoj.
TheBigFlegma Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Pa bitnije je da igra ovde nego da igra beznačajnu tekmu u Irskoj. Meni je glupo da igrač koji ima kvalitet za seniorski tim uopšte igra za mlađe selekcije, ali dobro.
John Coltrane Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 A Kovinjalo ne moze a da ne svrsava na centarsut Jojica- "Brasanac odaje priznanje Jojicu za centarsut"
John Coltrane Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Opet Mitrovic i naravno krecu dimne bombe na tribini i upad redara.
theanswer Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Opet asistencija Kostića. Šta znam,meni bitnije da igra takmičarske utakmice makar i u svom uzrastu nego tekmu gde će biti ne znam koliko izmena i koja nema takmičarski značaj. Uz to su Belgija i Italija daleko od slabih protivnika. Plus mogućnost da se izbori plasman na EP gde ga čeka još važnijih utakmica.
Recommended Posts