Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Hu d fak iz Krsticic?
I dokle vise Fejsa i Raca u pm

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted

Zasto nema Mrtvijaša na spisku?  :fur:

Posted

Hu d fak iz Krsticic?

Mihin mezimac iz Sampdorije.

Posted

Krsticica Mihajlovic nije ni zvao dok je bio selektor, tesko da mu je mezimac.

@crtamorasi

Ko i tvoj idol Miha i ti mislis da se fudbal igra samo u Italiji...

Jok, pisao sam samo o onome o cemu imam kakvu takvu predstavu, dozvoljavam da bude drugacije. A nisam ni predlozio Radovanovica i Kuzmanovica, ovi ljudi igraju trenutno valjan fudbal i treba da se obrati paznja na njih, ne kazem da nema dobrih igraca u drugim ligama.

Posted

Zvao ga je jednom na prijateljsku sa Kiprom,ako je on tada vodio ekipu..

Posted

Evo Meda je standardan u Wolfsburgu celu sezonu. Ali nema publiciteta pa prolazi ispod radara. 

Posted

raca petrovic ce na kraju karijere imati preko 200 nastupa za reprezentaciju.

Posted

Hu d fak iz Krsticic?

I ja sam uvek bio antiFejsa, ali uz Matica je i on naucio lopte, vidim i od Maticevog odlaska da igra odlicno. Drago mi je videti Gudelja na spisku.

Jedan Scepovic je uvaljao 20 golova u Sekundi (doduse i Leka Toni mu pomaze :wub: ) a i ovaj drugi Scepovic u OLY juce napravi hettrik za 40minuta. Filip Kostic ima sjajnu sezonu u Groningenu-mada je i on jos uvek U21. Deluje da ima materijala za dobru selekciju koja ce kroz kvalifikacije stasati za EP.(ako banda savez i menadzeri ne usreu motku)

Sad ispada da nigde ne skripi, mozda glomani jedino.

Posted

škripi selektor i škripi nepostojanje tzv "preuzimača odgovornosti", koji bi po nepisanom pravilu trebao da igra negde u veznom redu. bane je dobar kapiten, ali je suviše zauzet odbrambenim obavezama, treba jedan vođa napred da drži konce kad krene raspadanje. a napred svi mladi, možda je matić najbliži tome.

Posted

Nije mi jasno sto opet ne zovu Jankovica...

Ostalo manje vise ok, ako je tacno da je ona trojka posla da pomaze U21.

Posted

koji će kurac janković, nit je u nekoj strašnoj formi, nit bi mogao bar da bude vođa na terenu. mislim, ne znam...

Posted

Za razliku od Krsticica i Race koji su vodje?
Mislim da je to napisao kao opsti komentar a ne nadovezu™ na tvoj post.

Posted

Za razliku od Krsticica i Race koji su vodje?

Mislim da je to napisao kao opsti komentar a ne nadovezu™ na tvoj post.

Tacno, nevezano za Mocin post.

Ima sutinu, ima centarsut i dobro igra glavom. Mogao bi da ulazi vala makar sa klupe ionako mi je Tosic pojeo sve unutrasnje organe...

Posted

škripi selektor i škripi nepostojanje tzv "preuzimača odgovornosti", koji bi po nepisanom pravilu trebao da igra negde u veznom redu. bane je dobar kapiten, ali je suviše zauzet odbrambenim obavezama, treba jedan vođa napred da drži konce kad krene raspadanje. a napred svi mladi, možda je matić najbliži tome.

Slazem se za Matica, a tu je i Tadic, igrac koji bi ove sezone morao da dobije nagradu najboljeg igraca holandske lige cak i ako Tvente ne stigne Ajax. Daje golove, asistira, izvodi prekide, nije klinac (25-26god). Jos ako ovog leta predje u neki bolji klub...