gervasius twinkleminkleson Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Jebiga, Ljajic je ove sezone blizi onom Ljajicu od prije 2 godine nego onom od prosle. Ne znam da li je nesto posebno zasluzio mjesto u timu, a kamoli da se navodi kao igrac koji ce doneti ne znam sta reprezentaciji. Plus, naravno, on nije vezni igrac, kao sto ispade u Adasevicevoj formaciji. U kojoj ionako ima puno nekoliko nedorecenih igraca. Realno, Srbija bi trebalo da se kvalifikuje, ali Danci znaju da budu zajebati.
MiddleClass Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 posebno sa ovakvim kršom od tima koji mi imamo. Srbija ima top reprezentaciju!
dekki Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Armenia - Serbia 11 October 2014 *18:00 ------------------------------------ Serbia - Albania 14 October 2014 *20:45 ----------------------------------------- Serbia - Denmark 14 November 2014 *20:45 -----------------------------Portugal Serbia 29 March 2015 *20:45 ---------------------------------- Denmark - Serbia 13 June 2015 *20:45 ------------------------------------------------ Serbia - Armenia 4 September 2015 *20:45 ---------------------------------------------Albania Serbia 8 October 2015 *20:45 -------------------------------------Serbia Portugal 11 October 2015 *18:00 --------------------------------------------- Замало у Тирани прослава проласка на ЕП
MocaVukotic Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 do jaja zajeban raspored, remi u armeniji, pitakj kurac šta sa albancima, remi sa danskom, poraz u portugalu. adieu france.
Joe D Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 imamo dosta dobrih graca i moze dobar tim da se napravi. samo jos da ima nekog u savezu kome je stalo da razmislja o tome.
Papovac Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 a kakva je ovo zajebancija sa francuzima. sto oni uopste igraju
gone fishing Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 da im ne bude dosadno - uvek tu može da istrči naš 2 tim, mada nema smisla jer će se ti mečevi ionako igrati utorkom - samo mi nije jasan ovaj termin u junu naredne godine, igrači širom evrope su uveliko na godišnjem odmoru, biće silno motivisani da ga prekidaju zbog 1 zvaničnog meča i to 5-10 dana od početka priprema svojih klubova
Cash Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ko nam je pravio raspored da mi je znati . Sa Jermenijom prva u gostima bice jebeno pa onda kuci sa Albanjezima. I najgore sa Danskom direktnm rivalom za drugo mesto igramo u gostima u junu mesecu kad su nam igraci najsjebaniji . Kako god idemo u FRA kod Borisa i Mau dau :D
MiddleClass Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 A gdje bas u junu u Danskoj... oni igraju uveliko ligu, a nasi na odmoru...
renne Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Nije tačno, danci igraju jesen proleće kao i mi
MiddleClass Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Vidi stvarno evo gledam tabelu. A nebitno... taj junski je jeben termin i to nam je trebala sto laksa tekma.
stoka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ne treba dramatizovati stvari jer prve dve reprezentacije iz svake grupe i najbolja treća direktno idu na EP. Čak možemo da budemo i treći, onda možemo u Francusku kroz baraž. Izgleda da na forumima mnogi ne znaju da na finalnom turniru učestvuje 24 selekcija, tako da ako ne možemo da uđemo u prve tri ekipe, onda stvaaaaarno ...
Blud Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Meni je opcija da budemo cetvrti apsolutno moguca. Fali nam napad, ne verujem previse u Mitrovica + je previse mlad, tesko cemo postizati golove na nasem terenu protiv bilo koje ekipe koja dodje da igra nereseno i na kontre, a pretpostavljam da ce to biti slucaj sa svima sem Portugalom koji ce nas gaziti tesko. Mislim da na strani mozemo uzeti par bodova, ali sve u svemu ce biti napeto za 3 mesto, uopste nisam optimista.
Recommended Posts