Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Znaci i dalje bez Matica, Ljajica i Miralema?

Sto bez Sulje? On je pevo himnu ko Oliver Njego.

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1675

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Meni je ovo ok resenje. Stvarno.

I Osim je prvo radio sa mladom repkom, i Djukic, to je bila Miljanova skola. Mislim da nema dileme da je Ljubinko zasluzio priliku postenim radom.

Ilija se možda obrukao na SP jer nije umeo sa mladim lavovima i konferencijama za štampu, ali sve pre toga je bilo korektno; btw, gledao sam njegov prvi selektorski test protiv Iraca(sa Gigsom!) i odmah se osetila pozitivna promena posle agonije sa Đorom i trilateralnom komisijom. Pozicija koordinatora je savršena za starog Iliju.

Posted

Tesko da je mogao Gigs sa Ircima.

To je bila tekma protiv Velsa tu se Ljuboja istakao.

Posted

Tesko da je mogao Gigs sa Ircima.

To je bila tekma protiv Velsa tu se Ljuboja istakao.

Tako je, izvinjavam se. Dobili 1:0, tutnuo ga Dragan Mladenović.

Posted (edited)

Nije : Nego u Velsu dobili 3-1 :) Mladenovic je dao gol u tekmi kod kuce.

Vidim dobili smo 3-2. Ljuboja dao odlican gol primio loptu spoljnom i dao gol.

Edited by Moća
Posted

meni je Drulovic bio jedan sacice retkih igraca u nasem fudbalu koji su mi uvek ulivali poverenje na terenu, kad god bi igrali. ako je Drula kao trener jedna 1/3 onoga sto je bio kao fudbaler, i am all for it. mozda i ponajbolje resenje koje smo mogli dobiti.

Posted

Nije : Nego u Velsu dobili 3-1 :) Mladenovic je dao gol u tekmi kod kuce.

Vidim dobili smo 3-2. Ljuboja dao odlican gol primio loptu spoljnom i dao gol.

Pa on i spominje onu utakmicu u BG kad smo pobedili 1-0. Ko prica o onoj u Welsu, tad je i Sarac igrao u prvih 11 :lolol:

Posted

PA Ilija je debitovao na toj utakmici u Velsu ako se ne varam?

Posted

Ilija je debitovao jos 2000 protiv Sirske nakon EURA 2000.

A Deju genija je zamenio nakon Azerbedjana a prva utakmica mu je bila ona u BG-u protiv Welsa kad smo dobili 1.0

Posted

Ja sve istripovao da je u tim kvalifikacijama debitovao u Velsu. Ko me jebe kad ne pitam Gugla.

Posted

drulović je dobio šansu prerano, on je sa u19 rep. osvojio ep i sada kao selektor dolazi u poziciju da pozove neke od tih igrača u a tim, nama novo podmlađivanje nije potrebno posle poslednjeg selektora, ti momci sa izuzetkom srbotelija i markeca trebaju da sazrevaju za ciklus kval. za sp za 2 god.

- još su oni zeleni za a tim,a realno postoji šansa da novinari izvrše pritisak na selektora da ubaci više njih u prvi tim jer su kao talentovani, a istina je da smo do te titule došli na fizičku snagu, retko se za naše igrače može reći da mogu da nose protivnike u zubima, ovo je bila takva ekipa

- u finalu bunkerica (što našim timovima uspe u 1 od 5 pokušaja), što navodi na pomisao da je i drulović ziheraš, samo što je završio portugalsku školu

Posted

Kako smo se nadali, dobro smo se udali. Drulovic je profesor doktor fudbala za Jankosana i prekaljenog kineskog internacionalca Stanoja. Ovom prvom je se i desilo da ga uzme poluozbiljan klub sa zapada pa su ga brze bolje vratili u Srbistan, kad su zabelezili najgori start u istoriji kluba, ovaj drugi pak nikad nece dobaciti ni dotle, a karijera mu se odvija sasvim ocekivanim tokom.

Posted

drulović je dobio šansu prerano, on je sa u19 rep. osvojio ep i sada kao selektor dolazi u poziciju da pozove neke od tih igrača u a tim, nama novo podmlađivanje nije potrebno posle poslednjeg selektora, ti momci sa izuzetkom srbotelija i markeca trebaju da sazrevaju za ciklus kval. za sp za 2 god.

- još su oni zeleni za a tim,a realno postoji šansa da novinari izvrše pritisak na selektora da ubaci više njih u prvi tim jer su kao talentovani, a istina je da smo do te titule došli na fizičku snagu, retko se za naše igrače može reći da mogu da nose protivnike u zubima, ovo je bila takva ekipa

- u finalu bunkerica (što našim timovima uspe u 1 od 5 pokušaja), što navodi na pomisao da je i drulović ziheraš, samo što je završio portugalsku školu

ti francuzi, a bogami i portugalci su - da se ne lazemo - bili bolji od nas. i ne igrali bunkericu. a to sto poznaje igrace iz u19 je plus, a ne mora da znaci da ce ih nuzno i zvati.

Posted

Kad vec ne moze moj favorit Okuka.... Drulara deluje kao smiren, pristojan covek, nema sumnje da zna fudbal, trajao je dugo kao igrac, igrao o ozbiljnom klubu. To su sve plusevi, minus bi mu bilo to sto je kako sam kaze vojnik saveza. To kad si neciji vojnik, znaci da si obavezan i da slusas naredjenja, a to u ovom slucaju ne valja.