February 13, 201411 yr pa on je best case scenario za nas (ne racunam Mistera). u stvari pata karte sa Vojnikom saveza i Sestkom. worst case scenario su prekaljeni domaci pregaoci tipa Zive, Ljupka Petrovica, srpskog Murinja i Stanojevica. a po svemu sudeci bice Okuka, Rajevac, Dujkovic ili tako neki sa internacionalnim iskustvom. meni je apsolutni hit Muslin (ej jbt, Muslin !) koji se javlja i kaze nece da bude selektor. kakva devaluacija najvaznije trenerske pozicije u domacem fudbalu.
February 13, 201411 yr da li ste vi svesni da mi trenutno nemamo čoveka dovoljno oybiljnog i stručnog da bude selektor reprezentacije, bez obzira na ponašanje saveza i uticaje u njemu. jednostavno nema ni-ko-ga. ili su potrošeni, ili su premladi, ili prestari ili prosto loši. ende.
February 13, 201411 yr da li ste vi svesni da mi trenutno nemamo čoveka dovoljno oybiljnog i stručnog da bude selektor reprezentacije, bez obzira na ponašanje saveza i uticaje u njemu. jednostavno nema ni-ko-ga. ili su potrošeni, ili su premladi, ili prestari ili prosto loši. ende. pritom, ne treba smetnuti sa uma da smo mi Antaru izvukli iz petogodisnje penzije 2008. a on nam je onda bio jedini dobar trener u ponudi. a da tragedija bude jos veca - i sada je
February 14, 201411 yr Kada vidim ko se sve ovde nabraja, pada na pamet i osmostruki šampion južne Dušanove pokrajine Bajević, koji je trenutno direktor u bankrotiranom trećeligaškom AEK-u.
February 14, 201411 yr to onaj što kad gubi ode sa stadiona? tako je ranije i Nole, vadio se na povrede, baš zato je i zaštitno lice Amer čaja Edited February 14, 201411 yr by Duci Simonovic
February 14, 201411 yr Ipak vojnik Saveza... http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=14&nav_id=812203 Edited February 14, 201411 yr by Apollo Creed
February 14, 201411 yr Drulovic privremeno a nakon njega stvari u svoje ruke i svu odgovornost na sebe prihvata sveti Ilija naseg fudbala
February 14, 201411 yr Vuk sit, ovce na broju, a i verovatno će da radi za istu platu za koju je radio "pa ako se pokažeš, možda dobiješ trajni ugovor i veću platu". Tole
February 14, 201411 yr Znaci i dalje bez Matica, Ljajica i Miralema? Edited February 14, 201411 yr by pavllle