Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

pa on je best case scenario za nas (ne racunam Mistera). u stvari pata karte sa Vojnikom saveza i Sestkom. worst case scenario su prekaljeni domaci pregaoci tipa Zive, Ljupka Petrovica, srpskog Murinja i Stanojevica. a po svemu sudeci bice Okuka, Rajevac, Dujkovic ili tako neki sa internacionalnim iskustvom.

meni je apsolutni hit Muslin (ej jbt, Muslin !) koji se javlja i kaze nece da bude selektor. kakva devaluacija najvaznije trenerske pozicije u domacem fudbalu.

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1675

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

da li ste vi svesni da mi trenutno nemamo čoveka dovoljno oybiljnog i stručnog da bude selektor reprezentacije, bez obzira na ponašanje saveza i uticaje u njemu. jednostavno nema ni-ko-ga. ili su potrošeni, ili su premladi, ili prestari ili prosto loši. ende.

Posted

To nije bitno. I mnogo bolje repke od nase vode stranci.

Posted

plete tole mrežu za nekog stranca

Posted

Samo ne Makedonca pa sta nam Bog da!

Posted

da li ste vi svesni da mi trenutno nemamo čoveka dovoljno oybiljnog i stručnog da bude selektor reprezentacije, bez obzira na ponašanje saveza i uticaje u njemu. jednostavno nema ni-ko-ga. ili su potrošeni, ili su premladi, ili prestari ili prosto loši. ende.

pritom, ne treba smetnuti sa uma da smo mi Antaru izvukli iz petogodisnje penzije 2008. a on nam je onda bio jedini dobar trener u ponudi. a da tragedija bude jos veca - i sada je :lolol:

Posted

Kada vidim ko se sve ovde nabraja, pada na pamet i osmostruki šampion južne Dušanove pokrajine Bajević, koji je trenutno direktor u bankrotiranom trećeligaškom AEK-u.

Posted (edited)

to onaj što kad gubi ode sa stadiona?

tako je ranije i Nole, vadio se na povrede, baš zato je i zaštitno lice Amer čaja

Edited by Duci Simonovic
Posted

Drulovic privremeno  a nakon njega stvari u svoje ruke i svu odgovornost na sebe prihvata sveti Ilija naseg fudbala :thumbup:

Posted

Vuk sit, ovce na broju, a i verovatno će da radi za istu platu za koju je radio "pa ako se pokažeš, možda dobiješ trajni ugovor i veću platu".

Tole :Hail:

Posted

Drula rekao da ce nastaviti Mihinim putem... :Hail:

Posted (edited)

Znaci i dalje bez Matica, Ljajica i Miralema?

Edited by pavllle
Posted

Ko je beše ovaj Taušan? Osim što je reprezentativac u tri sporta.