Apollo Creed Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 #Prvo ću razgovarati sa ljudima iz FSS. Ja sam njihov vojnik i još imam ugovor. Tek posle tog razgovoora ću odlučiti šta i kako dalje. Savez je bio dobar prema meni i mislim da sam radio dobar posao. Iako postoje neka interesovanja klubova, ponavljam, prednost ima razgovor sa savezom – rekao je Drulović i na taj način možda potajno istakao želju da preuzme upražnjenu selektorsku stolicu." Ima li boljeg kandidata od 1 vojnika saveza?!?
MangupIzCivilstva Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 (edited) Suska se suska oko Terazija da je Tole opet nasao kandidata koji ce prebaciti fokus sa njega na druge teme, nekog zutog i dragog Zvezdaskim srcima ;) Zuti se jos prelama i moze biti da kaze "ne" na kraju. Zg je jos nekako progutao Zvezdu, ali Srbija je nesto drugo... Edited February 13, 2014 by MangupIzCivilstva
MiddleClass Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Muslin je prvi pik! Mora neko iz cerge. Dolje Partizan!
Lord Stef Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Muslin bi i napravio nesto, daj bolje Kosanovica.Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
teacher Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Muslin bi i napravio nesto, daj bolje Kosanovica.Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Kosan pre barda Žive? Nemojte da se šalite sa tim...
assignment Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 (edited) Iako nerealno, ali mislim da bi Prosinecki sa njegovim stilom igre i kadrom tj igracima koje normalno nije imao u Zvezdi (pa ni 10% tog kvaliteta) mogao da stvori sexy repku koja igra lep i moderan fudbal... Ali to ce se desiti samo u snovima... Cenim da bi Drulovic bio OK resenje, a ako kojim slucajem Srpski Murinjo bude dobio poziciju se iskreno nadam da mu se bar jedno 50% igraca zahvale unapred na eventualnom pozivu... Edited February 13, 2014 by assignment
ZokiAsov Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Ma koji Robi, prvo sto je nerealno zbog nekih nesportskih razloga, drugo sto je kesa od trenera, njemu je jedan Stanoje decu pravio... Strasan fudbaler, simpatican lik, ali trener... Nego, kad covek razmisli, zasto ne probati sa Okukom? Deluje onako kao Gari Kuper, strong silent type sto bi rekao pokojni Toni Soprano, ima neke rezultate iza sebe, drzi stalno onaj njegov poker face, ne pokazuje emocije plus je jos vojnik saveza (toleta).
Pokojni Ruxin Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Ne vidim dilemu uopšte. Zašto se zadovoljavati alternativama kad ti je već najbolje dostupno? Mislim koliko je taj Okuka mogao propasti od 2012...
grunt Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Nama je potreban jedan fudbalski bard. Sve ispod toga je razocaravajuce
nerevar Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Ja bih volio na klupi onog lika sa Kipra, Jovanovica.
Recommended Posts