February 4, 201411 yr šta je stanojeva glavna mana, sem što se istakao kao vokalni solista u pesmi "marš u boljevce"?
February 4, 201411 yr šta je stanojeva glavna mana, sem što se istakao kao vokalni solista u pesmi "marš u boljevce"?U nekom normalnom sportskom okruzenju to bi bilo sasvim dovoljno da uopste ne bude uziman u razmatranje za selektora.
February 4, 201411 yr 2 kojotpretpostavljam da si ga pratio i ovde i u kini. sereš.2 hlodavno je apsolvirano da ovo ovde nije normalno sportsko okruženje. petko, bata đora, dejo, pižon, klemente, siniša m. su bili jedni stvaraoci pozitivne klime u srpskom fudbalu tako da je ovo naimenovanje stanoja presedan par ekselans™
February 4, 201411 yr samo sam cekao kad ce nam selektor biti neko od tih degenskih blizanackih trenera - jankovici, rasovici, stanojevic, pa onaj krstic il krsticic, odakle ih samo bunarite jebote
February 4, 201411 yr @simoviccenim da si ga i ti pratio u kini? batadjorinoj deci nije mesto u reprezentaciji.
February 4, 201411 yr na pitanje pitanjem, dovoljno govori o argumentacijijbt razumeo bih da je selektor i da je izbacio spisak igrača na koje računa™ ili neki širi spisak pa ajd udrite. ovako je samo potencijalni kandidat i već poznavaoci šilje patke. a jedina mu je mana što je pevao.evo da vam bude lakše ja sam za pixija, pa posle njega nek bude bobijev mali i time će se valjda ugasiti loza miljana fudbalkog dobrotvora miljanića. pa će nam svima svanuti.
February 4, 201411 yr A sto da ne, realno, treba probati svakog mentalno nestabilnog trenera. Kad je mogao Miha, moze i Stanoje.
February 4, 201411 yr šta je stanojeva glavna mana, sem što se istakao kao vokalni solista u pesmi "marš u boljevce"?+1Osim što je govno od čoveka i od trenera, šta mu fali?Da nije takav ne bi ni bio kandidat za selektora reprezentacije Tomislava Karadžića (75). Dižem ruku, dižem obadve Edited February 4, 201411 yr by muslin
February 4, 201411 yr Kad je mogao Miha, moze i Stanoje.napokon neko razuman.a kukaćete na ep u francuskoj što igramo ko pičkice na 0:0 a ne bijemo sve sa 3-4 gola