Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Idemo dalje za iste pare! Ovo je jos jace...A taman sam planirao da se posvetim prijateljima, porodici, sebi na kraju krajeva – rekao je Karadžić.

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

eto čovek se žrtvuje za dobrobit prijatelja fudbala a pljuju ga na sve strane :dry:

Posted

Eto, Stanković nam potrošio sve nade i napore da zamenimo Toleta, i šta sad ostaje...

Posted

I bivši kapiten Crvene zvezde, Budućnosti i Crvene zvezde Beograd DIVA se slaže sa mnom.Igor-Rakocevic.jpg

Posted
Eto, Stanković nam potrošio sve nade i napore da zamenimo Toleta, i šta sad ostaje...
Ti umesto da se izvinis coveku sto si ga proglasio za marionetu sila mraka i bezumlja™ nastavljas da kakis. :fantom:
Posted
http://mondo.rs/a642...-da-plivas.htmlIlija izdominirao, ne znam prosto koji deo da izdvojim! :Hail: :ziga:
Iskusni stručnjak smatra da je Karadžić odlično radio svoj posao."Moje mišljenje je da Karadžić to izuzetno vodi. Teško ćemo naći takvog čoveka i tek kad ode videćemo kakvog čoveka smo izgubili", poručio je Petković. :ziga:
Posted (edited)

Koliko samo podguznih muva ima ovaj nas savez nije ni cudo sto ovo govedo ne mozemo da oteramo.Kad malo bolje razmislim Tole je izuzetno zajeban i pemtan igrac jer je sve svoje protivnike lako potukao ili ponovo privio uz sebe.i bravo Šestko, tako se kandiduje za buduceg selektora, jbt sta ti je stara skola i iskustvo, mrs bre!!

Edited by darkonet
Posted

Antic dobio nogu u dupe u Kini zajedno sa 2 milke evra, sad kad se vrne...

Posted
http://mondo.rs/a642...-da-plivas.htmlIlija izdominirao, ne znam prosto koji deo da izdvojim! :Hail: :ziga:
O Dejanu kao fudbaleru je iluzorno pričati... super mi je ova upotreba rijeci iluzorno. izgleda da ilija misli da dejan nije bio fudbaler uopste.
Posted

Dzabe mu to kad ce ga guraju interesne grupe a on ce biti samo marioneta.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted
O Dejanu kao fudbaleru je iluzorno pričati... super mi je ova upotreba rijeci iluzorno. izgleda da ilija misli da dejan nije bio fudbaler uopste.
Pismenost fudbalera i sportskih radnika™ je inace na veoma visokom nivou pa ovako nesto odudara od sablona?
Posted

ne odudara, uparavo suprotno, rijec iluzorno je postala trademark srpskih sportskih radnika. zato sam to i primijetio.

Posted

Pa da... Iluzorno je govoriti o sudjenju. Iluzorno je pretiti Zvezdi... Gluposti. Mada me ne bi čudilo da je ovo i novinar prekrojio.

Posted

Slobodan je, gle čuda :lol:13872200808468.jpg

Prvi čovek kluba sa Mestalje, Amadeo Salvo rekao je da je preterao u oceni da će Đukić ostati do kraja sezone."U jednom trenutku sam televijskoj stanici Kanal + rekao da će Đukić ostati na klupi do kraja sezone. Sada shvatam da sam preterao. :lol: Rešili smo pitanje njegovog ugovora vrlo lako. Naš je cilj da ekipa igra Ligu šampiona, ne možemo više da idemo nizbrdo", rekao je Salvo.