borris_ Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Deki mi nekako izgleda najnormalnije od svih ovih citiranih (Pantelar, Kezman, Mirkovic, Dragutinovic). Bojim se samo da ce biti neka vrsta hrvatskog Sukera i opravdavati "horska" pjevanja navijaca jer su jelte to najbolji navijaci na svijetu (sjecam se onih sramotnih scena na utakmici protiv BiH i zahvaljivanja igraca "najboljim navijacima na svijetu").
assignment Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Ma dobro to, ali je ipak on tada bio igrac, koji nije zasticen od Saveza, sada, ako bude predsednik od Dekija ocekujem da takve stvari ne tolerise... Ali Tumba za selektora, i to navodno bas Dekijem pik... Sumnjam, ja licno bih voleo Drulovica, a da je do Dekija, pre bih razumeo povratak Antica...
goofs Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Deki mi nekako izgleda najnormalnije od svih ovih citiranih (Pantelar, Kezman, Mirkovic, Dragutinovic).Jedno za šes kopalja normalniji, od citiranih nema normalnih, možda Drago. Meni ovo zvuči ok, mada, kada isteruješ Tola i bata Đora zvuči ok, videt ćemo kako će u praksi delovati. Sad sam u fazonu - zašto bi Deki ovo hteo sebi da radi.
assignment Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Jedno za šes kopalja normalniji, od citiranih nema normalnih, možda Drago. Meni ovo zvuči ok, mada, kada isteruješ Tola i bata Đora zvuči ok, videt ćemo kako će u praksi delovati. Sad sam u fazonu - zašto bi Deki ovo hteo sebi da radi. Verovatno isto kao i Tole, "zamolio" ga Toma ili Pusi....
minka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Sad kad nas iznenadi Lakovic, a? Tole prelazi u senku, sve je isto, samo njega nema...Cekam da Stankovic postane predsednik, pa da se javi Filipenko sa teorijama zavere
MiddleClass Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Deki mi nekako izgleda najnormalnije od svih ovih citiranih (Pantelar, Kezman, Mirkovic, Dragutinovic). Bojim se samo da ce biti neka vrsta hrvatskog Sukera i opravdavati "horska" pjevanja navijaca jer su jelte to najbolji navijaci na svijetu (sjecam se onih sramotnih scena na utakmici protiv BiH i zahvaljivanja igraca "najboljim navijacima na svijetu").A gdje se to boldovani pominju?
goofs Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 haha, pomenuta su doslovce sva 4ica u onom b92 clanku sto sam linkovao, sad su izmenili i nema nijednog
kralj Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Sad kad nas iznenadi Lakovic, a? Tole prelazi u senku, sve je isto, samo njega nema...Cekam da Stankovic postane predsednik, pa da se javi Filipenko sa teorijama zavereBilo bi interesantno da uzme da prosipa priče kako je Deki suspendovao određeni stadion samo da bi afirmisao huliganizam, ili pak da krivi predsednika što Radnički sa N. Beograda nije prvak Stankelalige...
minka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Ma, vidi, odmah ce da udari na pricu kako smi mi™ uzeli FSS, a kako su oni™ ugrozeni ko snezni leopardi...
katamaran Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 (edited) Sad kad nas iznenadi Lakovic, a? Tole prelazi u senku, sve je isto, samo njega nema...I meni cela prica debelo smrdi na to. Jos ako je tacno da je Tumbica Dekijev kandidat za selektora... Edited November 28, 2013 by katamaran
minka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Ma ja mislim da Tumbu podmece Tole, celu pricu o Tumbi, zapravo. Verujem negde da Stankovic, kad bi bio predsednik FSS, ne bi koristio Toletove metode za izbor selektora. Ako bi, strasno bih se razocarao u njega.
katamaran Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Tumba je definitivno Toletov kandidat. Jako me plasi mogucnost da promene budu samo kozmeticke a da se nastavi sve po starom.
kralj Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 To i jeste najtraumatičnija fobija savremenog Zvezdaša - da Tole spakuje sve izgovore u kartonsku kutiju i napusti prostoriju.
ZokiAsov Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Deki je lud ako prihvati posao, pobeci ce glavom bez obzira u najkracem roku.
Recommended Posts