Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Blic u sutrasnjem broju, bez dlake na jezikutole.jpg

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Sada je Blic bez dlake na jeziku, a kada se piše o zvezdi, to je zato što je mrze.

Posted
Sada je Blic bez dlake na jeziku, a kada se piše o zvezdi, to je zato što je mrze.
lool, Filipenko naucio sto je to troll i sto znaci trollati, pa obilato nadoknadjuje zaostatak na ovom i zvezdinim topicima, a ljudi se naivno pale ko mlade siparice
Posted

Jankovic :lol:

Posted
lool, Filipenko naucio sto je to troll i sto znaci trollati, pa obilato nadoknadjuje zaostatak na ovom i zvezdinim topicima, a ljudi se naivno pale ko mlade siparice
Mda, trol...samo se radi o moći zapažanja. Ne može Blic biti "medij bez dlake na jeziku" kada negativno piše o stvarima koje se minki ili miloshu79 dopadaju, a plaćenička đubrad kada negativno pišu o pojavama u jedinoj crvenoj. Neka se odluče.
Posted

Sad bi te Minka optužio da si Tole i da pored mog imaš i svoj profil, samo na svu sreću ne baca dalje od lokalizovanih plamenova.

Posted

To je ta ozbiljnost srpskog fudbala. SOS najavljuje, Karadzic bira, Jankovic trenira. Sve moj do moga.

Posted

Odlično. Što pre se ispadne u poslednji šešir i počne redovno gubiti 8 od 10 utakmica u kvalifikacijama, to bolje. Kraće će da traje.

Posted
Mda, trol...samo se radi o moći zapažanja. Ne može Blic biti "medij bez dlake na jeziku" kada negativno piše o stvarima koje se minki ili miloshu79 dopadaju, a plaćenička đubrad kada negativno pišu o pojavama u jedinoj crvenoj. Neka se odluče.
Ja blic nisam pomenuo u kontekstu trenutnog antitolovsog pisanja. Nemoj zato da me pominjes u tom kontekstu, jer jednostavno ne govoris istinu.
Sad bi te Minka optužio da si Tole i da pored mog imaš i svoj profil, samo na svu sreću ne baca dalje od lokalizovanih plamenova.
Ne, Tole, ti si Tole, a Filip je Peca, to su notorne cinjenice dokazane vasim pisanjem na pdf FKCZ.

peca_panker_384x512px.jpg

Posted
Blic u sutrasnjem broju, bez dlake na jezikutole.jpg
FS Srbije je najavio i tužbu beogradskom dnevnom listu "Blic" zbog "očigledne namere poziva na linč".
Posted
:lolol: "ocigledan poziv na linc"? Samo u Srbiji gde je Dacic neki qrac koji se pita u FSS. Kako su vredjali Radomira i Antaru, ovo je nista. A i jeste stetocina, tuzite i mene.Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

Inma covek pravo, on nije stetocina, on je parazit. Za jednog parazita je uvreda kad mu kazes da je stetocina.

Posted

Parazitira na racun stetocinskog fudbalskog domacina koji je izrodio razne ubice iz zabave i odgojio bizmismene preprodavce dece.