MiddleClass Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Narod hoce onog retardinja od Stanojevica...
dragance Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Jaci od Tumbe i svakog drugog "strucnjaka" koji pobedjuje dok su na vlasti Marjanovic onda i Dacic sada, itd.Sent from my iPhone using Tapatalk
Cane Vukic Prebranac Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Али циљ је направити екипу за СП 2018.
MocaVukotic Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 ovaj topik treba da se poništi, i sve u vezi repstacije da se nekako potisne i zaboravi zauvek. gotovo je to, mrtva kljusina, lipsala, raspada se i pustite je da počiva u miru.
MiddleClass Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ja sam za to da Miha ostane, a vi patite!
*edited by mod Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 mogao bi i Muslin da udje u izbor kandidatane kapiram kako ovi nasi misle da nam repreentacija igra dobro ako za selektora postave vedetu koja nije otisla dalje od Kine i Bugarskezato su nam uvek kandidati razne Okuke, Kosanovici, Tumbe i ostali batadjoristi, dosta je toga vise breAntic, Piksi , Djukic, ako ne bude nista od njih kao sto i nece onda platiti kvalitetnog stranca i da se stvarno cilja plasman na EP, ne baraz nego direktan plasmanPosto Tole ostaje odmah otpadaju Antic i Djukic. Piksi bi bio dobro resenje, ali nakon ove zajebancije sa Mihajlovicem moja ocekivanja su sasvim skromna. neka bude ko hoce samo neka zove najbolje igrace u prvi tim, bez obzira na pevanje himne.
gervasius twinkleminkleson Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Dati Drulovicu, sto da ne. Nekih kvalitetnih trenera nema, za dobrog stranca se nema para, jedino ostaje rizikovati s nekim mladim. S Mihom je ispalo loshe, s nekim drugim mozda nece.
Milosh76 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ali Piksi nije budala da se vraca u Srbiju i srpski fudbal pod Toletom.
Кристофер Лумумбо Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 piksi je saradjivao sa toletom u savezu dok je bio predsednik, ne znam zasto bi tole njemu smetalo.
kapetanm Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ako je stvarno cilj plasirati se onda plati pa klati i dovedi iskusnog i uspešnog
ZokiAsov Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 zasto?Po trenerskom cv-u je miha radio u daleko ozbiljnijoj ligi od Pikseta. Jedino sto ide u piksetovu korist je sto nije budaletina kao Sinisa, inace je potpuno neiskusan i nedokazan trener slicno Mihi. Tumba je ispricana prica, mozda je imalo neke logike razmisljati o njemu pre 10-15 godina, ako i tada. Drulovic je pokazao neki potencijal sa klincima, i generalno mi na prvi pogled deluje kao miran i stalozen covek, ali je takodje pocetnik, a davanje reprezentacije pocetnicima ne pali bas previse cesto, pogotovo u sredjenim i fudbalski razvijenim sredinama kao sto je majka Srbija. Anticu i Djukicu svakako ne pada na pamet da se vracaju u pricu iz koje su oterani ko psi, osim ako su upali u teske dugove kod nekih veoma zajebanih zelenasa i zivot im bukvalno visi o koncu.U svakom slucaju, kao i sa klubovima, dok god se stvari sustinski ne promene nije previse bitno ko ce da predvodi s klupe nepopularne orlove. Ponovo cemo gledati spiskove ramadanijevih, bertijevih i inih pulena, prijateljske utakmice sa egzoticnim rivalima koje ne sluze nicemu, ne pozivanje kvalitetnih igraca zbog sujetnih razloga i ostale nase specijalitete. Tako da moze i neko od proverenih sarlatana i/ili pijanaca : Jesa, Ziva, Magistar, Kosan, Plavi... ili selektorska komisija sastavljena od svih njih zajedno.
Recommended Posts