James Marshall Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Samo mi nije jasan rezon Siniše oko pozivanja Živkovića i Jojića u A tim a "prekomandovanja" Nastasića, Mitrovića i ostalih koji već imaju mjesto u A timu u mladu repku, pa ako je cilj pojačavanja mlade reprezentacije pred kvalifikacije, zar nije logično da se pošalju svi, a pogotovo oni koji se još nisu dokazali ni u toj mladoj (a mogu da igraju za nju), a kamoli u A reprezentaciji, kad se već šalju provjereni reprezentativci kao pomoć? naravno da mi je jasno, ali mi nije jasno da Siniša ne vidi da više niko ne puši njegove fore, da u A zove samo igrače koji još nisu našli inostrani angažman
Feindouno Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 U JA je pre par godina na kontinentalnom prvenstvu učestvovao Japan. Generalno nisam protiv inovacija, ali ovo je zaista glupiranje. Osnova kontinentalnog prvenstva je da se odredi najbolji tim na kontinentu, a ne da se bogati UEFA. Doduše, ovo može da bude i novinarska izmišljotina.+ Meksiko i Kostarika sa U23 timovima na proslom.To je ok ako treba da se popuni broj il' nesto i ako ce popunjivaci ovako ucestvovati sa mladim timom (tad su se konkretno spremali za OI ja mislim) i imati neke koristi od toga.
pantelia Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) Na sta lici ovaj Ignjovski majkoA mozemo li mi da padnemo na cetvrto mesto, ili nam je onda nebitna ova utakmica? Valjda nam je i to bitno zbog narednih kvalifikacija, sto je poslao sve moguce u mladu reprezentaciju?edit: ali jebote, apsolutno svi pocepane pantalone Edited October 8, 2013 by pantelia
zgembo Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) ali jebote, apsolutno svi pocepane pantalone A kao šlag na tortu, Kolarov sa pocepanom arkadom :) Edited October 8, 2013 by zgembo
Filipenko Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Na sta lici ovaj Ignjovski majkoA mozemo li mi da padnemo na cetvrto mesto, ili nam je onda nebitna ova utakmica? Valjda nam je i to bitno zbog narednih kvalifikacija, sto je poslao sve moguce u mladu reprezentaciju?edit: ali jebote, apsolutno svi pocepane pantalone Nije ovo utakmica kvalifikacija, nego prijateljska sa Japanom, oproštaj Dženana Stankovića od reprezentacije.
pantelia Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Nije ovo utakmica kvalifikacija, nego prijateljska sa Japanom, oproštaj Dženana Stankovića od reprezentacije.A vratice se za Makedoniju? Posto valjda mladi igraju sa Kiprom i jos nekim u utorak, kad i stariji sa Makedoncite.
gone fishing Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 nema potrebe da se vraćaju 99% smo u 3 šeširu bez obzira na ishod meča sa makedoncima- pocepane farmerke su bile fora još u vreme sfrj-ota izgleda da je tačna zakonitost da se moda ponavlja, šta je sledeće regresija u zvoncare ^_^
nemoderisani Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 zvoncare su se vratile i ponovo otišle još tamo sredinom nultih
MiddleClass Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Tole se predomislio i ostaje! :Hail:http://www.sportal.rs/news.php?news=111078Ipak je ovo najace:"Bio sam u Zagrebu, razgovarao sam sa ljudima iz Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine... i svi nas smatraju najperspektivnijom reprezentacijom u regionu." :lol:Koji ponizavanje jbt.
Recommended Posts