Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kakav gmaz, jebote, nista nije naucio jos od "podvalili mi clansku kartu SPS-a". :isuse:

• Replies 43.2k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Mene u svemu najviše čudi to što se odnos političara i sportista uglavnom posmatra kao ekpsloatacija drugih od strane prvih, a zapravo je to veoma harmonična simbioza. Harmonija doživi incident samo kad se ostvari nerealni i neočekivani sportski rezultat ili kad popularnost političara uhvati ekstremni zamajac. Mihajlovićeva, Đokovićeva i fascinacija sličnih Alekom samo je druga strana one medalje na kojoj je Sloba više gledao sportiste na aerodromu nego na terenu.prvih = drugih i obratno

Edited by kralj

da li se miha jos uvek konsultuje sa kleopatrom?!

da li se miha jos uvek konsultuje sa kleopatrom?!http://www.youtube.com/watch?v=Mg5wiIgYsoI
Ово је већ било макар 49 пута досад.
Ово је већ било макар 49 пута досад.
ja se ne secam, ali prilicno je zabavno.
  • 2 weeks later...

kakav car, lako je njemu, on nema Srbe da mu unistavaju klubhttp://sportal.rs/news.php?news=110513

Pretpostavljam da je aludirao na neportugalski kao dominantni jezik. Sumnjam da je baš Srbe apostrofirao kao nepodobne. U svakom slučaju, više je ovo peckanje rivala nego neki šovinizam.

ma naravno da je peckanje rivala, mada je Porto pre neku sezonu imao i Stepanova a sad su doveli ovog malog iz OFK, mada ja i dalje verujem da Benfiki ovo nagomilavanje nasih igraca uopste nije trebalo

Slažem se. Sve i da je sticaj okolnosti, teško će ponoviti prošlu sezonu, a maltene niko im nije otišao.

splet nesrecnih okolnosti je onakav zavrsetak sezone, izgubiti tri titule u periodu izmedju 85-90.minuta ali ovo sto su uradili ove sezone i uopste nije slucajno.Gledam kako se onaj mucenik Zesus bori za onog navijaca sa policijom a mogu da se kladim da se planski radi na njegovom smenjivanju, rekoh sledeci je Sinisa

Zamrzice nas u Benfici kao sto nas mrze u Gani.1.75 kec na PSG-Benfica veceras?! Koja poklon kvota!

Pretpostavljam da je aludirao na neportugalski kao dominantni jezik. Sumnjam da je baš Srbe apostrofirao kao nepodobne. U svakom slučaju, više je ovo peckanje rivala nego neki šovinizam.
Pretpostavljam da je neko od nasih™ izjavio da se kod njih na treningu vise prica srpski pa se ovaj nadovezao na to.U svakom slucaju ce ih Porto unakaziti.

Fejsa veceras u Parizu zamenjen u 30.minutu kod 3:0 za PSG, na sta je Benfika bacila 5 milki ono je strasno

izasao je zbog povrede

Svejedno, ono je zesce pranje novca, a ne akvizicija za (bilo koji) FK.