Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Толе није блесав да шутне Миљана II јер овај производи новац за разлику од Ђуке, Ђоре или Клементеа. Ово је само покушај да му се обори цена и ништа више.

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted

Da, a onda dodje Sevilja/Saragosa/bilo koji spanski klub i ponudi ugovor Anticu za duple pare nego sto sad ima i mi ostadosmo na Djuki. Zivi i Kosanu. To je najveci problem trenutno, kako zadrzati Antica. Njemu pare ne trebaju, on moze da radi i za 100 evra, ali mu treba postovanje i nemesanje u posao, sto izgleda nije imao 100% do sada.

Posted
Da, a onda dodje Sevilja/Saragosa/bilo koji spanski klub i ponudi ugovor Anticu za duple pare nego sto sad ima i mi ostadosmo na Djuki. Zivi i Kosanu. To je najveci problem trenutno, kako zadrzati Antica. Njemu pare ne trebaju, on moze da radi i za 100 evra, ali mu treba postovanje i nemesanje u posao, sto izgleda nije imao 100% do sada.
Миљан II хоће моћ и имаће је све више временом. Мислим да њега Севиља и Сарагоса више не занимају.
Posted

kako se zove ovaj trener koji je sada na SOSu? svidja mi se njegova analiza.

Posted
jedan je vidjen kao novi miljan a drugi ne zna kad je dosta, do sukoba je moralo doci. stvarno ne znam na ciju bi stranu stao, odvratni su za medalju.
Antic je novi Miljan isto onoliko koliko su Makedonci Juzni Srbi.
Posted
kako se zove ovaj trener koji je sada na SOSu? svidja mi se njegova analiza.
Moguce da je trener Vojvodine Milan Djuricic, pomenuo je da je trenirao Mrdju.Fino prica, vidi se da zna sta govori.
Posted (edited)

^^manje vise miljan, al deluje kao neko ko tripuje da je mnogo bitan kad se negde pojavi. kolje ga samo sto rajevac ima bolji rezultat...

Edited by Bright Billy
Posted (edited)
Moguce da je trener Vojvodine Milan Djuricic, pomenuo je da je trenirao Mrdju.Fino prica, vidi se da zna sta govori.
jeste djumiedit. kojot bas ume da izabere trenera :lol: Edited by Bright Billy
Posted

E, lako je Rajevcu; nisu fudbalska lopta i sudije bili nepravedni prema Rajevcevom timu.

Posted (edited)
E, lako je Rajevcu; nisu fudbalska lopta i sudije bili nepravedni prema Rajevcevom timu.
Imali su 2 penala u 3 utakmice, malo li je na ovu skupocu :DSad ce pola sata Tole angry.gif:isuse: Edited by Milosh76
Posted (edited)
ma naravno, hajde da oteramo antica i dovedemo bata djoru zbog toga.kriminalac na SOSu, lupeta gluposti. Edited by kojot
Posted

Mozete da ga oterate, ne bi me iznenadilo. Oterali ste i mnoge bolje.Ono sto smeta je sto Antic ne pominje da za neuspeh i on snosi deo krivice, umesto sto priziva zlu sudbinu i metafiziku kao izgovor.

Posted
Mozete da ga oterate, ne bi me iznenadilo. Oterali ste i mnoge bolje.
koga da oteramo? Karadzica ili Antica? Ko po vama zasluzuje poverenje? Kad bi bilo do vas, koga bi ostavili u nasem fudbalu, a koga dozivotno oterali (u penziju, recimo)?Ako moze direktan odgovor.
Posted (edited)

ja predlazem dujkovica i santraca.ajmo sledeciorganizacija je bila u snaznom zamahu, u svim linijiama, na svim poljima. i vlada srbije se ukljucila...sad sve to moze da splasnegovedo

Edited by kojot