porucnik vasic Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Толе није блесав да шутне Миљана II јер овај производи новац за разлику од Ђуке, Ђоре или Клементеа. Ово је само покушај да му се обори цена и ништа више.
Milosh76 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Da, a onda dodje Sevilja/Saragosa/bilo koji spanski klub i ponudi ugovor Anticu za duple pare nego sto sad ima i mi ostadosmo na Djuki. Zivi i Kosanu. To je najveci problem trenutno, kako zadrzati Antica. Njemu pare ne trebaju, on moze da radi i za 100 evra, ali mu treba postovanje i nemesanje u posao, sto izgleda nije imao 100% do sada.
porucnik vasic Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Da, a onda dodje Sevilja/Saragosa/bilo koji spanski klub i ponudi ugovor Anticu za duple pare nego sto sad ima i mi ostadosmo na Djuki. Zivi i Kosanu. To je najveci problem trenutno, kako zadrzati Antica. Njemu pare ne trebaju, on moze da radi i za 100 evra, ali mu treba postovanje i nemesanje u posao, sto izgleda nije imao 100% do sada.Миљан II хоће моћ и имаће је све више временом. Мислим да њега Севиља и Сарагоса више не занимају.
Кристофер Лумумбо Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 kako se zove ovaj trener koji je sada na SOSu? svidja mi se njegova analiza.
Dimitrije Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 jedan je vidjen kao novi miljan a drugi ne zna kad je dosta, do sukoba je moralo doci. stvarno ne znam na ciju bi stranu stao, odvratni su za medalju.Antic je novi Miljan isto onoliko koliko su Makedonci Juzni Srbi.
Milosh76 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 kako se zove ovaj trener koji je sada na SOSu? svidja mi se njegova analiza.Moguce da je trener Vojvodine Milan Djuricic, pomenuo je da je trenirao Mrdju.Fino prica, vidi se da zna sta govori.
Bright Billy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 (edited) ^^manje vise miljan, al deluje kao neko ko tripuje da je mnogo bitan kad se negde pojavi. kolje ga samo sto rajevac ima bolji rezultat... Edited June 25, 2010 by Bright Billy
Bright Billy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 (edited) Moguce da je trener Vojvodine Milan Djuricic, pomenuo je da je trenirao Mrdju.Fino prica, vidi se da zna sta govori.jeste djumiedit. kojot bas ume da izabere trenera Edited June 25, 2010 by Bright Billy
Dimitrije Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 E, lako je Rajevcu; nisu fudbalska lopta i sudije bili nepravedni prema Rajevcevom timu.
Milosh76 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 (edited) E, lako je Rajevcu; nisu fudbalska lopta i sudije bili nepravedni prema Rajevcevom timu.Imali su 2 penala u 3 utakmice, malo li je na ovu skupocu :DSad ce pola sata Tole Edited June 25, 2010 by Milosh76
Кристофер Лумумбо Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 (edited) E, lako je Rajevcu; nisu fudbalska lopta i sudije bili nepravedni prema Rajevcevom timu.ma naravno, hajde da oteramo antica i dovedemo bata djoru zbog toga.kriminalac na SOSu, lupeta gluposti. Edited June 25, 2010 by kojot
Dimitrije Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Mozete da ga oterate, ne bi me iznenadilo. Oterali ste i mnoge bolje.Ono sto smeta je sto Antic ne pominje da za neuspeh i on snosi deo krivice, umesto sto priziva zlu sudbinu i metafiziku kao izgovor.
Milosh76 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Mozete da ga oterate, ne bi me iznenadilo. Oterali ste i mnoge bolje.koga da oteramo? Karadzica ili Antica? Ko po vama zasluzuje poverenje? Kad bi bilo do vas, koga bi ostavili u nasem fudbalu, a koga dozivotno oterali (u penziju, recimo)?Ako moze direktan odgovor.
Кристофер Лумумбо Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 (edited) ja predlazem dujkovica i santraca.ajmo sledeciorganizacija je bila u snaznom zamahu, u svim linijiama, na svim poljima. i vlada srbije se ukljucila...sad sve to moze da splasnegovedo Edited June 25, 2010 by kojot
Recommended Posts