kralj Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Hrvati su pretpostavili nešto i maltene to učitavaju kao konačno. U principu jedino iznenađenje je Lovren na levom beku.Ajd nek je sa srećom, odoh da gledam. Edited September 6, 2013 by kralj
pantelia Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Nas sastav je onaj najavljivani, sa Fejsom i Tosicem, i Mitrara u spicu.kao sto prikaza Dalibor :D Edited September 6, 2013 by pantelia
SNARC Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Pa prodali ste Fejsu..jebo vas Fejsa..vise sam ja fudbala od njega igrao u poslednjih godinu dana..
dillinger Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Jeste, samo sto Sampa i Lacio nisu Juventus i Inter. Kao sto je u Srbiji teze imati odlucujuci uticaj na igru u Zvezdi i Partizanu nego u nekom drugom klubu, tako isto vazi i za Inter, Juve i Milan. Veliki klubovi, velike ambicije i velika odgovornost.Ne slažem se ni ja sa ovim, kad je Deki otišao u Lacio to je bilo kao odlazak u Siti danas. I već prve sezone je imao zapaženu minutažu. Do 2002 taj tim se već prilično osuo ali Stanković im je bio najbolji vezni igrač, a Lacio i dalje u prvih 5 timova najjače svetske lige
MocaVukotic Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ako bude sve kako treba, uvoštiće nas sa laganih 0-2. sad, ako krenemo jako™i zabodemo jedan u prvih 15 min. možda nešto i bude od nas. koliko nam odbrana deluje solidno, toliko nam veza i napad zavise od trenutka, od eventualne velike inspiracije, od ekscesa. tu nema uigranosti, sa izuzetkom mitrovića nema ni snage, mada ima naznaka mašte i kreacije, a ima čini mi se i solidne brzine. ko zna...
Frank Pembleton Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Acastop nije recitovao , šta se dešava!?Poslato sa WC šolje by BVK
Filipenko Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Na HRT2 trešti Marš na Drinu, ori se "ubij ustaše", a na RTS1 mu ga daju po mrtvim gostima iz studija...
Filipenko Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 I naravno, tupson koji u životu video sporta nije sere o Murinju svo vreme.
koksy Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ajmooo srbija! natrpajte FYR Maćedonija.ups, pogrešan topik.
Milosh76 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 troll onUsein Bolt 9.80 sekundi na 100 metara :Hail:troll off
Frank Pembleton Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Evo ga recital!Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts