kralj Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Trebalo je bar ćerku da pozove ako je već hteo demonstrativno da prkosi menadžerima. Link to comment
Nikodije Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 A zanimljivo je pitanje kada ode Mihajlović ko će umesto njega? Teško mi je da zamislim neko iole pristojno domaće rešenje, a mrski stranci verovatno više nisu opcija. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Брновића Link to comment
SleeperSleep Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Jebi ga sad, ako ti Dejan Stankovic nije vrhuski igrac onda mi je sad jasnije koliko su ti strogi kriterijumi.jbg, kriterijum definise upotrebljeni pridev. stankovic je bio sjajan igrac ali ne i vrhunski. Link to comment
harper lee Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 jbg, kriterijum definise upotrebljeni pridev. stankovic je bio sjajan igrac ali ne i vrhunski.OK. Zasto je onda Jugovic vrhunski a Stankovic samo sjajan? Slicne karijere, slicni uspesi i trofeji sa klubovima, cak je Stankovic u nekim trenucima imao veci uticaj na igru Intera nego sto je Jugovic ikada imao na igre Juventusa i Sampdorije. I da ne bude zabune, mislim da je Juga itekako bio vrhunski igrac i kao takav vrlo znacajan sraf u igri jednog od najboljih Juventusa u poslednjih dvadesetak godina, samo ne mislim da postoji iole smisleni razlog zasto bi izmedju njega i Stankovica postojala razlika u klasi/kategoriji. Link to comment
SleeperSleep Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 prvo, ne slazem se da je stankovic imao veci uticaj na igru intera, nego sto je jugovic imao n igru juvea i, pogotovo, sampdorije. drugo, jugovic je bio kompletniji igrac.sve i da si u pravu u vezi stankovica/jugovica, ne vidim kako se igraci poput kuzmanovica, tosica ili ne znam koga jos iz veznog rede nase danasnje reprezentacije mogu klasifikovati kao vrhunski. ne biva. Link to comment
porucnik vasic Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 (edited) prvo, ne slazem se da je stankovic imao veci uticaj na igru intera, nego sto je jugovic imao n igru juvea i, pogotovo, sampdorije. drugo, jugovic je bio kompletniji igrac.sve i da si u pravu u vezi stankovica/jugovica, ne vidim kako se igraci poput kuzmanovica, tosica ili ne znam koga jos iz veznog rede nase danasnje reprezentacije mogu klasifikovati kao vrhunski. ne biva.Ово је сад твој лични избор. Него занима ме који су то врхунски играчи у вези Хрвата осим Модрића, који је рецимо сјајан а не врхунски?Мики Сулејмани је бољи избор него Тошић. Тадић место Фејсе, средина Матић-Тадић-Ђуричић и шпиц Сујемани-Митровић-МарковићГледах Ђорића код болесног Анђуса. Набијање на колац је мала казна за тог злотвора. Чист социопата. Edited September 6, 2013 by porucnik vasic Link to comment
SleeperSleep Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Ово је сад твој лични избор. Него занима ме који су то врхунски играчи у вези Хрвата осим Модрића, који је рецимо сјајан а не врхунски?Мики Сулејмани је бољи избор него Тошић. Тадић место Фејсе, средина Матић-Тадић-Ђуричић и шпиц Сујемани-Митровић-МарковићГледах Ђорића код болесног Анђуса. Набијање на колац је мала казна за тог злотвора. Чист социопата.a gde sam ja to uopste poredio nas vezni red sa hrvatskim? citaj brate sta pise, ne boli.btw, ja bih izabrao identican sastav kao i ti. Link to comment
kralj Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 (edited) Mateo Kovačić je značajno bolji od svih naših veznjaka.edit: Klasifikacija strani/vrhunski... Modrić je na svojoj poziciji momentalno možda i najbolji igrač na svetu. Tako uticajnog fudbalera nismo imali od Savićevića. Edited September 6, 2013 by kralj Link to comment
Timmi Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 bas bi se usrecili s vasim sastavom, jedan centralni vezni i petorica izrazito ofanzivnih igraca. Link to comment
SleeperSleep Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 ja inace mislim da nasa ekipa ima vrlo pristojnu perspektivu. to samo sad treba strpljenja i ne menjati tim previse. i naci nekog manje glupog i manje egoisticnog od mihajlovica da ih vodi. Link to comment
porucnik vasic Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Јесте вала Матео Ковачић је нови Зидан, док Матић појма нема, Ћуричић је говно, а Тадић мушки полни орган на бициклу. Link to comment
porucnik vasic Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 ja inace mislim da nasa ekipa ima vrlo pristojnu perspektivu. to samo sad treba strpljenja i ne menjati tim previse. i naci nekog manje glupog i manje egoisticnog od mihajlovica da ih vodi.Баш тако. Link to comment
J.R. Cash Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 ja inace mislim da nasa ekipa ima vrlo pristojnu perspektivu. to samo sad treba strpljenja i ne menjati tim previse. i naci nekog manje glupog i manje egoisticnog od mihajlovica da ih vodi.+1 Link to comment
Recommended Posts