Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

MILOJKO PANTIĆ: Hrvati će nas zgaziti, navijam za njih!
  • Replies 43.1k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Grobar srpskog fudbala i izvorni Grobar :D1668486757522732b3a45b0239360099_orig.jpg

karadzic-djoric.gif
:rolf:

pomirili se na nekoj svadbi u Jagodini gde su bili Tole, Djora, Palma....

Ovo valjda moze ovde..greota propustiti Maminja :)

Nije šala, Mamićev beogradski summit - večera sa istaknutim srpskim sportskim dužnosnicima: Draganom Džajićem, Vladimirom Cvetkovićem, Milovanom Đorićem, Miloradom Kosanovićem..., koju organizira kako bi ovdašnjim "funkcionarskim" legendama iskazao poštovanje, ali i "dokazao kako nije srbofob", zaslužna je što se emisija "Oko" na RTS u kojoj je Mamić gost, seli iz termina u 23 sata, kada se redovno emitira, u 21:30, kako bi Mamić stigao na večeru!

Hahhah, pa da ne planiraju da se unakaze od alkohola, došao bi posle večere u emisiju u 23h.

Grobar srpskog fudbala i izvorni Grobar :D1668486757522732b3a45b0239360099_orig.jpg
I Bane Ivanović koji pokušava da imitira Vučića.
Hahhah, pa da ne planiraju da se unakaze od alkohola, došao bi posle večere u emisiju u 23h.
Pazi, za Dzaju i Celeta ne znam..ali veseli trio Maminjo - bata Djora - Alkosan...Boz' pomozi da niko oruzje ne ponese..a cetvoronoske ce se izlaziti iz objekta svakako..

Joj što nisam u Begišu da odem u Maderu..

Na sta nam lici U21 repka... :isuse:

aj neka i toma jednom primi orden. (tole odlazi!)p.s stigla mila horvat da izvestava za hrt.

Edited by Takeshi

Lijep gol nema šta. Školski.

p.s stigla mila horvat da izvestava za hrt.
U za nju mi je ortak pricao da se poprilicno vrtela oko friskog nam ministra sporta dok je ovaj igrao u Zagrebu..Mau..smuvace ti ova fufa djuvegiju

Nije on meni djuvegija. Pajtos samo.

Pih..vec si se predala :(