Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
, Nikola Maksimović :isuse:
" On je dodao da je drugi povratnik u nacionalni tim Nikola Maksimović poziv zaslužio činjenicom da je u trenažnom procesu, iako nije igrao u prvom kolu za Torino, kao i zbog podatka da Slobodan Rajković ne igra u Hamburgu."http://www.soskanal.net/51800/mihajlovic-vratio-matica-i-maksimovica/Po " Žurnalu" dodao je i : " Zato sam pozvao Maksimovića koji je bio u reprezentaciji, prošao je pripreme, trenira, razgovarao sam sa njegovim trenerom, koji je zadovoljan sa njim."Njemu ne sastavljaju tim ni Berti ni Ramadani nego Đampjero Ventura, popularni Mister libidine. Tako je bilo i sa Stevanovićem, dok je igrao za Torino: " Njegov trener je moj dobar prijatelj, rekao mi je ovo, rekao mi je ono..."
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

1000

Posted

jos samo malo treba da izdrzimo, decembar je blizu, otici ce i Tole i Miha, jedino gore od ovoga moze u slucaju da Kokeza i njemu slicni dobiju trenersku licencu...

Posted
Golmani: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir AleksićOdbrambeni igrači: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Matija Nastasić, Nikola Maksimović :isuse:Vezni red: Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić, Dušan Basta.Napadači: Filip Đuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović, Filip Đorđević.Sinisu treba sto pre isutirati sa klupe i iz srpskog fudbala.Hvala na karijeri, ali batali se trenerskog posla, pogotovo reprezentacije.
Зашто тај Радовановић, :frust: Максимовић је ето у тренажном процесу. :isuse: Остало је више мање то само је питање ко ће да игра. Откад су Ђуричић и Тадић нападачи:
jos samo malo treba da izdrzimo, decembar je blizu, otici ce i Tole i Miha, jedino gore od ovoga moze u slucaju da Kokeza i njemu slicni dobiju trenersku licencu...
Како би било горе?
Posted

uvek moze gore. a ako nas je iskustvo necemu naucilo prateci reprezentaciju (i zvezdu), sigurno ce biti gore.

Posted

Basta se povredio i nece igrati protiv Hrvatske i Velsa.

Posted
Зашто тај Радовановић, :frust: Максимовић је ето у тренажном процесу. :isuse: Остало је више мање то само је питање ко ће да игра. Откад су Ђуричић и Тадић нападачи:
Najnezahvalnija si publika u sunčevom sistemu. Ko za tebe igra, iz mesta je najebo.
Posted
05-copy.jpg
Posted
1929311082522732b0dd685995464526_orig.jpg722015968522732b1af81a643704962_orig.jpg345820177522732b29279b724248302_orig.jpg1668486757522732b3a45b0239360099_orig.jpg
Serbia - Croatia 210Bet 2.75bet-at-home 2.60bet365 2.75BetVictor 2.90bwin 2.60Ladbrokes 2.60myBet 2.70Paddy Power 2.62Pinnacle Sports 2.98 Sportingbet 2.60Tipico 2.70Unibet 2.80William Hill 2.80
Posted

Gde nam je Boza da otvori topic o utakmici decenije?

Posted
Maksimovic je top stoper!
Можда ако игра. Човек једва да је у тренажном процесу.
Nikolić ima vitiligo. Nisam znala.
Штета ја помислио губа. :fantom:
Posted

po cemu je ovo utakmica decenije? ne vidim da nekoga bas preterano interesuje i da je tolika euforijanaravno, za to su kriva ona dvojica sto nas jebu u zdrav mozak i ako bob da otici ce u decembru