Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Verujem da ce jedan od poslednjih Toletovih poslova biti dobijanje otpremnine (barem milionce) i mesto pocasnog predsednika Saveza.

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted
Zvezda u utorak daje ime kandidata za čelo FSS?!- Mislim da je sada pred nama mirniji nastavak sezone. Smiriće se navijači na tribinama... Ne bih nama pripisivao neku pobedu ili neke zasluge i smatram da smo imali samo dobre namere i čvrste dokaze - rekao je Džajićpromocija-dresa-Dragan-Dzajic-1.jpg
Posted

Pazi sto mu se izostrio pogled, kao da cilja nesto evilsmile.gif

Posted

Ok, mozda ima Zvezda kandidata, ali ima i Partizan i to ce da se gura preko parapolitickih veza u sportu.

Posted

Pa eno ga Sava, partizanski kadar u FSS-u, sto bi po meni, iako Zvezdas bilo bolje resenje od matorog Dzajica....

Posted
- Nisam siguran da, ukoliko se na ovaj način neki centri moći bore za prevlast u fudbalu, da će doneti dobro našem fudbalu i sportu uopšte. Mislim da će UEFA biti veoma zainteresovana za ono što se dešava u Srbiji i da su negativni iskoraci već napravljeni.
Tan2012-11-23_1122657_3.jpg
Posted (edited)

Idealna njuska za pokazati UEFA-i kako se politika ne mesa u sport.

Edited by Segundo
Posted

Ovaj džajić je najgori govnar u celoj priči, bolje da se obesio o kvaku u onoj ćeliji, tako bi bar imao nekog poštovanja.

Posted

Ako je ovo sad prvi razlog da uefa reaguje na stanje fudbala u Srbalja, onda nek se i oni nose u tri lijepe. Miška zalizanog za prezidentea FSS-a, jes' da će prvo sebe da isplati, ali će kanuti nešto i u repku. Eto makar svoje pulene uspjeva da odvede na EP u košarci, možda mu pođe za rukom da nas usreći i u fudbalu.

Posted

Jes je, kao da Maticu treba repka da bi se prodao....

Posted
Vraca se Matic to je gotovo.
I Stojke se vraca :thumbup:
Posted
Jes je, kao da Maticu treba repka da bi se prodao....
kako se stice radna dozvola za Englesku ligu?