August 26, 201311 yr Verujem da ce jedan od poslednjih Toletovih poslova biti dobijanje otpremnine (barem milionce) i mesto pocasnog predsednika Saveza.
August 26, 201311 yr Zvezda u utorak daje ime kandidata za čelo FSS?!- Mislim da je sada pred nama mirniji nastavak sezone. Smiriće se navijači na tribinama... Ne bih nama pripisivao neku pobedu ili neke zasluge i smatram da smo imali samo dobre namere i čvrste dokaze - rekao je Džajić
August 26, 201311 yr Ok, mozda ima Zvezda kandidata, ali ima i Partizan i to ce da se gura preko parapolitickih veza u sportu.
August 26, 201311 yr Pa eno ga Sava, partizanski kadar u FSS-u, sto bi po meni, iako Zvezdas bilo bolje resenje od matorog Dzajica....
August 26, 201311 yr - Nisam siguran da, ukoliko se na ovaj način neki centri moći bore za prevlast u fudbalu, da će doneti dobro našem fudbalu i sportu uopšte. Mislim da će UEFA biti veoma zainteresovana za ono što se dešava u Srbiji i da su negativni iskoraci već napravljeni.
August 26, 201311 yr Idealna njuska za pokazati UEFA-i kako se politika ne mesa u sport. Edited August 26, 201311 yr by Segundo
August 26, 201311 yr Ovaj džajić je najgori govnar u celoj priči, bolje da se obesio o kvaku u onoj ćeliji, tako bi bar imao nekog poštovanja.
August 26, 201311 yr http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:450895-Mihajlovic-Video-sam-se-sa-Maticem-mozda-bude-na-spisku
August 26, 201311 yr Ako je ovo sad prvi razlog da uefa reaguje na stanje fudbala u Srbalja, onda nek se i oni nose u tri lijepe. Miška zalizanog za prezidentea FSS-a, jes' da će prvo sebe da isplati, ali će kanuti nešto i u repku. Eto makar svoje pulene uspjeva da odvede na EP u košarci, možda mu pođe za rukom da nas usreći i u fudbalu.
August 26, 201311 yr Jes je, kao da Maticu treba repka da bi se prodao....kako se stice radna dozvola za Englesku ligu?