Hobbit slayer Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 realno, vidic treba da preuzme ulogu predvodnika ove reprezentacije... +1
pp34 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 osim ako nije upravo on predvodio i osmišljavao te akcije.pixy osmisljao takve akcije ? lolpixy je bio sportista od glave do pete. kakvo crno pusenje i kakav crni alkohol.ja sam prestao da pusim pre nekoliko meseci, ali neshvatljivo mi je da profesionalni sportisti puse. znam da ima mnogo primera ali siguran sam da to mora da utice na njihovu igru. odakle ti to da je piski bio toliki autoritet? ne deluje mi kao takav lik.piksi je bre delio samare ko ga nije slusao. i to nije urbana legenda vec istina iz prve ruke. dejo mi je bio komsija godinu i po dana dok je igroa u zvezdi. hiljadu puta smo ga docekivali posle treninga ispred ulaza i pricali sa njim (mislim, ja sam bio klinac i slusao sam, stariji su pricali :D). kad se on licno zentao piksija, u smislu, ako moze piksi toliko da trci i trenira, ustaje kad treba, leze kad treba, jede sta treba, mogu i moram i ja. ako ne slusas, cao si.
MocaVukotic Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ma ne znam, samo izražavam sumnju. "pričo mi dejo" mi ne pije vodu. šta se bre uzbuđuješ, pa svi ti pušači su igrali sa piksetom i u zvezdi i u reprezentaciji. a ima i drugih priča o njemu, ali ajde da ne kvarimo lik i delo.
pp34 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 kapiram da su mu lupali samare i cebovali ga u svakom karantinu. da pogodim, bili su to neki grobari tipa stanojkovic, spasic, jokanovic ... i da, pricao mi dejo, zaista. a posle njega u istom stanu, pricao mi rambo, zaista.
Кристофер Лумумбо Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 daj te druge price, bas me zanima. ne pises clanak za neke novine pa da moras da se pazis, a mi cemo to uzeti sa rezervom posto si komsija.
MocaVukotic Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ne znam otkud ti to za ćebovanje, prvi put čujem. kako god, iskreno verujem da je kod nas u repki uvek bila anarhija po tom pitanju, i da tu nikakav autoritet nije mogao nešto bitno da promeni.
pp34 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 i to ti je cela prica ? pfffnemo si sisa, znamo da imas jos po koju pikanteriju.osecam se kao da smo na ekskurziji u 5. osnovne, umotani u cebad pored vatre i sad najstariji, moca, prica price cebovanje je ironija
MocaVukotic Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ma daj ti ove tvoje, tvoje je pričao dejo, mora da su istinite, ove moje pričaju stari cigani, šta oni znaju.
Кристофер Лумумбо Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 (edited) i to ti je cela prica ? pfffnemo si sisa, znamo da imas jos po koju pikanteriju.osecam se kao da smo na ekskurziji u 5. osnovne, umotani u cebad pored vatre i sad najstariji, moca, prica price cebovanje je ironijasamo sto se moca napio i muva uciteljicu umesto da nam isprica to sto zna :(a i ovo sto moca kaze, daj jos dejinih pricica Edited June 25, 2010 by kojot
El Mago Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Na videu se vidi da je dim od cigarete montiran. Ono pice sto se deli se ne vidi sta je. Zashto video nije u istoj rezoluciji kao i fotke?
pp34 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 samo sto se moca napio i muva uciteljicu umesto da nam isprica to sto zna :(a i ovo sto moca kaze, daj jos dejinih pricicane znam sta vas interesuje ... nisu mi bas sve ostale urezane toliko. nisu bas ni sve tolik bitne
tsva Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Robi je (nekad) pusio skoro dve kutije dnevno.Robi je bio bog fudbala
dragance Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 (edited) Hm, Piksi iz mladjih dana u Zvezdi i Piksi u "poznim godinama" u repki nisu iste stvari/isti karakter. Pricamo o (onda) mladicu koji se nije preterano batrgao na treninzima i koga je Bata Stane osamario na koga se Bata Stane derao, kad se ovaj drznuo da se buni oko toga ko ce da nosi broj 10.Ali dobro, kasnije jeste postao autoritet i u Zvezdi (poslednju godinu).Edit: nije ga osamario, prejebao sam se. Edited June 25, 2010 by dragance
Recommended Posts