Feindouno Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 ovo sto igramo ima malo dodirnih tacaka s fudbalom
Feindouno Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Odlicno, prodje covjek pored ovog laznog Abela Xaviera kao da ga nema
Ajant23 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Odslusali Boze Pravde na poluvremenu <_<Zato i jeste ispao ovakav rezultat :D
harper lee Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Ja ne mogu da shvatim da nasi treneri ne daju klincima da igraju fudbal vec igramo samo kad jurimo rezultat, a sve ostalo vreme statiramo u kukuruzu i nadamo se najboljem. Portugalci igraju, ubacuju se iz drugog plana, dupliraju po bokovima, menjaju mesta. Nasi cim su dali gol odmah krenuli sa taktikom "baci lopticu u sumicu", svi se opsesivno drze svog dela terena i ne daj Boze da pokusaju vise od tri igraca da ucestvuju u akciji. Potpuno nezasluzeno igramo produzetke, trebalo je Portugalci opasno da nas nabiju, a imamo nekoliko igraca koji mogu sasvim lepo da igraju.Srpske trenere treba sve odjednom otpustiti, rasformirati trenersku skolu i dovesti nekoliko stranaca da je podignu ponovo, po standardima kakvi su odavno uobicajeni u evropskom fudbalu. Mi i to sto igramo, igramo uprkos njima a ne zahvaljujuci njima
Ajant23 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Klasično pilićarenje i jad i beda od odsustva svakog nasleđa jugoslovenskog mentaliteta fudbala... Ćira možda i nije bio sila od trenera, ali je bio mangup i usadio je to nasleđe i taj kvalitet hrvatskoj reprezentaciji...
Apollo Creed Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 "objektivna publika na stadionu je na strani Srbije,vi kraj malih ekrana ste,takodje,na strani Srbije..."Smiljan Banjac dominira ponovo.
SNARC Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Srpske trenere treba sve odjednom otpustiti, rasformirati trenersku skolu i dovesti nekoliko stranaca da je podignu ponovo, po standardima kakvi su odavno uobicajeni u evropskom fudbalu. Mi i to sto igramo, igramo uprkos njima a ne zahvaljujuci njimaKandiduj se za nesto..predlozi ovo u kampanji..i imas moj glas.
keitel Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Realno, igrati neriješeno posle 120 minuta bi bio podvig, sa ekipom koja ima snage za 60.
Yoda Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Deca lipsala, vucaraju se ka penalima...Aca ih pravda, kaze nisu navikli na ovakav intenzitet utakmica.
Кристофер Лумумбо Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 nasi igraci popadase kao kegle cim je sudija svirao kraj dok portugalci idu ka klupi
copkillah Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 nasi igraci popadase kao kegle cim je sudija svirao kraj dok portugalci idu ka klupi Bar neće biti dilema oko ishoda penala :D
Recommended Posts