Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Op op Đurđević 1-0

• Replies 43.2k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

kakva akcija :Hail:
bravo :Hail:

U, sto fina akcija. Lepo.Opa, evo jos jedne, zamalo 2:0Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Cim Hej Sloveni :Hail: odma lijep fudbal :)

Edited by borris_

Cim Hej Sloveni :Hail: odma lijep fudbal :)
:lolol: fala bogu!čekajte, jesmo li mi maznuli tog malog đurđevića? jel to onaj iz rada?

Utesno je znati da su Portugalci jos pre nego sto pocnu redovno da se briju govna

jel slusa neko sta prica ovaj retard na eurosportu?!

Edited by kojot

Osecam da je Mitrara na 2 ostra starta daleko od toga da ugazi nekog.Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

jel slusa neko sta prica ovaj retard na eurosportu?!
Prgavi i prljavi Latinoamerikanci, sudije iz Engleske i Skandinavije... Cekam da malo oplete po crncima, realno jos njih nije dohvatio.Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Au kakav izbor komentatora jebemti, na kraju cu morati da gledam neki stranjski™ potok

Jebga ja trpim Acu zbog HD-a, makar znam zašto, ali ne sumnjam da Smiljan briljira. Aca se drži još uvijek.

Ja sam morao da prebacim na Acu.Smiljan koji je srao po engleskim ES komentatorima se sad poziva™ na njih posto se slazu s njim da su Portugalci podla djubrad.... i tako...

"Portugalci i njima slični :D kulturna baština..Odlična zabavaSmiljan i nije komentator. šoumen po vokaciji, nikad ne zakaže

Ovaj na Eurosportu je ljut imbecil.

počeli su naši jedan drugog da teraju u materinu "što mi ne dodaš loptu.."