Ted Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) mogu da popiju nešto u Kafanici Edited July 2, 2013 by Ted
Cash Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Piksi je sledeci selektor. :) Edited July 2, 2013 by Cash
MiddleClass Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) Srbija-Hrvatska na JNA Ladno opet gostujemo hrvatima! Edited July 3, 2013 by radisa Jeste da je sport, ali drži nivo.
Zdravko Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Pa ovi stvarno nemaju pojma sa zivotom ...http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=05&nav_id=729586
Cash Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Traze ga Real,Celzi,Monaco. Blago nama sto na toj poziciji imamo bolje igrace
Feindouno Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 - Po igri nismo zaslužili da izgubimo ni od "vatrenih", ni od "crvenih đavola". FIFA rang lista reprezentacija nije tako važna. Da jeste, mogli bismo onda da kažemo i da je naša pozicija u kvalifikacionoj grupi sasvim realna, jer su i Hrvatska i Belgija u Top 10 i da nemamo razloga da se bunimo. Ipak, nije to tako, videli smo to na terenu,- Kada je Matić rekao da neće više da igra za reprezentaciju, nije vao mene, već sekretara stručnog štaba Boškovića i rekao mu da ga više ne zovemo u reprezentaciju. Zašto bih mu onda slao pozive? Red je da se on javi, da me pozove i kaže da želi opet nazad među "orlove". Stavio bi mi se na raspolaganje i čekao šansu. A kada bi je dobio, to bi zavisilo od naših ideja, izbora, protivnika, taktike... Imao bi status kao i svaki drugi reprezentativac,- Italijanska štampa je napadala Balotelija kada nije pevao himnu, u Švedskoj je Ibrahimović na meti, u Engleskoj je bio Runi. Jedino je kod nas selektor kriv zato što Ljajić neće da poštuje jedan od simbola države. U Srbiji je sve naopako postavljeno. Mi bismo da nas poštuju svuda u svetu, a sami sebe ne poštujemo, zaključio je Mihajlović. :0.6:
Psihodelija Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 ne bi se snasao matic pored radovanovica, petrovica i milivojevica.
Recommended Posts