June 7, 201312 yr On 7. 6. 2013. at 19:53, radisa said: Benteke prodire kao usporeni filim, a Biševac i Subotić ga prate brzinom ranjenog puža.Meni je fascinantno kako tako dobri odbrambeni igraci (cenjeni i u evropi) igraju ocajno kada nastupaju za srbiju. Ako ih boli ona stvar za reprez. neka se jednostavno ne odazivaju na poziv selektora.Basta kod nas za sada najbolji pa mitrovic i markovic.Bane zapazeniji vise u napadu nego u odbrani. Edited June 7, 201312 yr by BlackGeorge
June 7, 201312 yr Basta, Marković i Mitrović jedini nešto igraju. Ovo ostalo je jezivo, a Fejsa i BIševac su jednostavno glupi.
June 7, 201312 yr On 7. 6. 2013. at 19:59, Milosh76 said: Nesumnjivo se trudi, trci, uklizava, ali bez podrske veznog reda i krila ne moze mnogo.Sa druge strane, Markovic je imao jedan prodor i sut u okvir gola, kad je morao da pogodi mrezu, malo ako mene pitas.I slazem se da ce obojica biti odlicni igraci, ali isto tako moraju jos mnogo da uce i rade. Nisu ni za Celzi ni za Benfiku, nego za neke mnogo slabije klubove, Da bi napredovali, a ne nestali kao mnogi pre njih. On 7. 6. 2013. at 19:59, Milosh76 said: Nesumnjivo se trudi, trci, uklizava, ali bez podrske veznog reda i krila ne moze mnogo.Sa druge strane, Markovic je imao jedan prodor i sut u okvir gola, kad je morao da pogodi mrezu, malo ako mene pitas.I slazem se da ce obojica biti odlicni igraci, ali isto tako moraju jos mnogo da uce i rade. Nisu ni za Celzi ni za Benfiku, nego za neke mnogo slabije klubove, Da bi napredovali, a ne nestali kao mnogi pre njih.Malo realnosti nije na odmet.Markovic je prosle godine igrao u Teleoptiku a Mitrovica niko nije ni znao do pre 7-8 meseci... pogledaj gde igraju igraci belgije a njima dvojici je najveca utakmica derbi...Preteruje se u ocekivanjima... i jedan i drugo su odlicni mladi igraci...mitrovic napadac kakvog odavno nismo imali ali fali im igrannje fudbala u ozbiljnim ligama...Basta isto dobar veceras Edited June 7, 201312 yr by žaro
June 7, 201312 yr Pa sta radi ova odbrana??????????????? :frust:Jel mi se to ucinilo ili je belgijanac prilikom postizanja gola gurnuo u skoku Baneta? Edited June 7, 201312 yr by BlackGeorge
June 7, 201312 yr Upravo izvalio da ima tekma, seo, pustio, video u kadru Radosava Petrovića i Šćepovića, ugasio tv, ustao...
June 7, 201312 yr On 7. 6. 2013. at 20:17, hattori said: kakve su nam sad sanse za brazil, sta kaze matematika?Hrvati nas vade
June 7, 201312 yr aaa,tek sad vidim da su i hrvati prsli. dobro je sto gubimo jer bi sutra najebali od smaranja u novinama u slucaju pobede
June 7, 201312 yr On 7. 6. 2013. at 20:17, hattori said: kakve su nam sad sanse za brazil, sta kaze matematika?Ako Flamanci i Valonci zarate, mozda im UN uvede sankcije. U tom slucaju nam se smesi baraz (ako se poklope ostali rezultati)... Jesu l' sklopili najzad vladu?