Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)
Benteke prodire kao usporeni filim, a Biševac i Subotić ga prate brzinom ranjenog puža.
Meni je fascinantno kako tako dobri odbrambeni igraci (cenjeni i u evropi) igraju ocajno kada nastupaju za srbiju. Ako ih boli ona stvar za reprez. neka se jednostavno ne odazivaju na poziv selektora.Basta kod nas za sada najbolji pa mitrovic i markovic.Bane zapazeniji vise u napadu nego u odbrani. Edited by BlackGeorge
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Basta, Marković i Mitrović jedini nešto igraju. Ovo ostalo je jezivo, a Fejsa i BIševac su jednostavno glupi.

Posted (edited)
Nesumnjivo se trudi, trci, uklizava, ali bez podrske veznog reda i krila ne moze mnogo.Sa druge strane, Markovic je imao jedan prodor i sut u okvir gola, kad je morao da pogodi mrezu, malo ako mene pitas.I slazem se da ce obojica biti odlicni igraci, ali isto tako moraju jos mnogo da uce i rade. Nisu ni za Celzi ni za Benfiku, nego za neke mnogo slabije klubove, Da bi napredovali, a ne nestali kao mnogi pre njih.
Nesumnjivo se trudi, trci, uklizava, ali bez podrske veznog reda i krila ne moze mnogo.Sa druge strane, Markovic je imao jedan prodor i sut u okvir gola, kad je morao da pogodi mrezu, malo ako mene pitas.I slazem se da ce obojica biti odlicni igraci, ali isto tako moraju jos mnogo da uce i rade. Nisu ni za Celzi ni za Benfiku, nego za neke mnogo slabije klubove, Da bi napredovali, a ne nestali kao mnogi pre njih.
Malo realnosti nije na odmet.Markovic je prosle godine igrao u Teleoptiku a Mitrovica niko nije ni znao do pre 7-8 meseci... pogledaj gde igraju igraci belgije a njima dvojici je najveca utakmica derbi...Preteruje se u ocekivanjima... i jedan i drugo su odlicni mladi igraci...mitrovic napadac kakvog odavno nismo imali ali fali im igrannje fudbala u ozbiljnim ligama...Basta isto dobar veceras Edited by žaro
Posted (edited)

Pa sta radi ova odbrana??????????????? :frust:Jel mi se to ucinilo ili je belgijanac prilikom postizanja gola gurnuo u skoku Baneta?

Edited by BlackGeorge
Posted

Zar igra Fejsa? Prvi put čujemmj_zps97329183.jpg

Posted

Promasi opet lazar... mitrovic asistirao odlicno kolarovu...

Posted

Opet se promasuju sanse a prima iz prvog suta u gol, naravno retardirano :wub:

Posted

šta je po 2 put promašio benteker i onda je kao srboteli slab igrač :lolol:

Posted

jel ste videli kako se Srboteli gradi pri primanju lopte ? bog :0.6:

Posted

Scepovic :isuse: Kad ga vidim nije mi dobro...Za mitrovica bi najbolje bilo da ode...

Posted

Upravo izvalio da ima tekma, seo, pustio, video u kadru Radosava Petrovića i Šćepovića, ugasio tv, ustao...

Posted

kakve su nam sad sanse za brazil, sta kaze matematika?

Posted
Hrvati nas vade :lol:
Posted

aaa,tek sad vidim da su i hrvati prsli. dobro je sto gubimo jer bi sutra najebali od smaranja u novinama u slucaju pobede

Posted
Ako Flamanci i Valonci zarate, mozda im UN uvede sankcije. U tom slucaju nam se smesi baraz (ako se poklope ostali rezultati)... Jesu l' sklopili najzad vladu?