Zaz_pi Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Belgija nista posebno. Mi ponovo promasili neverovatnu sansu. Sve po starom :)
kapetanm Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 belgijanac je bio toliko blizu da Mustafa nije baš mogao da bira šta da pokriva, posle je vadio neke druge stvari. Ne mogu da shvatim da imamo toliko po imenima dobrih odbrambenih igrača, a da igraju sa takvom kurcoboljom i amaterski nepovezano. Mitrara i napad generalno, iako ga ne davaju, bar vrše neki pritisak, možda i ubodu nekim čudom. Šta li će Miha reći, razmišljam.
Milosh76 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Protiv ozbiljne odbrane se vidi koliko su nase "vedete od 5-6 miliona evra koje jure Benfika, Porto, Celzi i ostali velikani" neprimetne i koliko ustvari veze nemaju sa ozbiljnim fudbalom.
radisa Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Benteke prodire kao usporeni filim, a Biševac i Subotić ga prate brzinom ranjenog puža.Kao da je neko usporio normanu utakmicu, tako mi sve ovo izgleda.
TheBigFlegma Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Protiv ozbiljne odbrane se vidi koliko su nase "vedete od 5-6 miliona evra koje jure Benfika, Porto, Celzi i ostali velikani" neprimetne i koliko ustvari veze nemaju sa ozbiljnim fudbalom.Ti gledaš utakmicu?
Kreator Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Protiv ozbiljne odbrane se vidi koliko su nase "vedete od 5-6 miliona evra koje jure Benfika, Porto, Celzi i ostali velikani" neprimetne i koliko ustvari veze nemaju sa ozbiljnim fudbalom.Ako si mislio na mitrovica onda si ocigledno pogresio posto isti zadaje dosta problema Belgijskoj odbrani.
Milosh76 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Nesumnjivo se trudi, trci, uklizava, ali bez podrske veznog reda i krila ne moze mnogo.Sa druge strane, Markovic je imao jedan prodor i sut u okvir gola, kad je morao da pogodi mrezu, malo ako mene pitas.I slazem se da ce obojica biti odlicni igraci, ali isto tako moraju jos mnogo da uce i rade. Nisu ni za Celzi ni za Benfiku, nego za neke mnogo slabije klubove, Da bi napredovali, a ne nestali kao mnogi pre njih.
Recommended Posts