Filipenko Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 MIHAILOVIĆ: Srbi iz RS treba da navijaju za svoju zemlju, Srbiju! "Pomlađivanje tima je prava stvar. Javnost u Srbiji to treba da istrpi i za koju godinu imaće jednu od najboljih reprezentacija sveta. To je ključna stvar i prilikom moje eventualne odluke o ostanku na mestu selektora. Pitanje je hoću li imati strpljenja da sve podnesem sa ekipom koja, bez sumnje, ima veliki potencijal".Ne mogu uopšte da izrazim koliko sam oduševljen sa ove četiri rečenice. Od toga da li je podmlađivanje dobra stvar, preko teranja javnosti da trpi, obećanja da ćemo imati "jednu od najboljih reprezentacija sveta", pa sve do njegove odluke da li će ostati na mestu selektora i nabacivanja krivice na javnost "ukoliko on odluči drugačije", sve nakon katastrofe u kvalifikacijama!
Filipenko Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Tole: Neka se Terzić i ovaj novi u Zvezdi, Kokeza, uhvate pod ruku i kandiduju zajedno!
Filipenko Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Mihajlović: Nikada neću dati otkaz! On je na kraju istakao da ne planira da podnese otkaz na mesto selektora, čak i ako Srbija izgubi od Belgije."Neću dati otkaz, to nikada nisam uradio. Ja imam ugovor do juna sledeće godine, ali praktično već će sve biti odlučeno u decembru. Nikada mi nije palo na pamet da dam otkaz. Meni je čast što sam selektor, bez obzira na sve i tako će biti i za deset godina", zaključio je Mihajlović.
porucnik vasic Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Шта зна РПhttp://www.sportal.rs/news.php?news=102148
Далибор Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Golmani: Vladimir Stojović (Partizan), Željo Brkić (Udineze) Branimir Aleksić (Spartak);Odbrana: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion), Slobodan Rajkovć (Hamburg), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Dušan Basta (Udineze);Vezni red: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpjakos), Radosav Petrović (Genčlerbirli), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Tvente), Miloš Ninković (Evijan);Napad: Filip Đorđević (Nant), Marko Šćepović (Partizan), Aleksandar Mitrović (Partizan), Lazar Marković (Partizan)
Далибор Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Србија ће у седмом колу Групе А у петак, 7. јуна од 20.45, играти против Белгије у Бриселу и биће ослабљена због одсуства Матије Настасића, Филипа Ђуричића и Зорана Тошића.
harper lee Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Golmani: Vladimir Stojović (Partizan), Željo Brkić (Udineze) Branimir Aleksić (Spartak);Odbrana: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion), Slobodan Rajkovć (Hamburg), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Dušan Basta (Udineze);Vezni red: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpjakos), Radosav Petrović (Genčlerbirli), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Tvente), Miloš Ninković (Evijan);Napad: Filip Đorđević (Nant), Marko Šćepović (Partizan), Aleksandar Mitrović (Partizan), Lazar Marković (Partizan)Jebace nas Belgijanci ruzno.
borris_ Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Vidi se kako pratite reprezentaciju.Ima dva zuta kartona.Matic ne zeli da igra dok je ovaj na klupi.Ljajic ne zna da pjeva.
MocaVukotic Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 (edited) jbt dokle radovanović?i koliko ima godina ovaj stojanović iz jagodine, što je bio najbolji strelac lige? Edited May 31, 2013 by MocaVukotic
Milosh76 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ima 29 godina i "rasan" je strelac.Nas vezni red je bogu plakati
porucnik vasic Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Jebace nas Belgijanci ruzno.Неће, биће уморни од пута у Америку.
Recommended Posts