Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

• Replies 43.1k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Све бољи од бољег.

Цениш да је Терзан гори?

Pa da, Terzan nam je spas, treba se setiti velikih uspeha ostvarenih za njegova vakta, sa naglaskom na reprezentativne uspehe sa Klementeom :fantom:

Pa da, Terzan nam je spas, treba se setiti velikih uspeha ostvarenih za njegova vakta, sa naglaskom na reprezentativne uspehe sa Klementeom :fantom:
Ма пусти сад то ко је мање опасан од њих двојице?

Ako cemo iskreno, pod Terzom smo barem imali uspeha u mladjim selekcijama, neka polufinala, finala. Znam, znam, on ima direktno veze sa tim ko ja sa nuklearnom fizikom, ali ipak neki nesto postoji, neki rezultati su tu -_-

Јежим се кад видим ко је конкуренција. Још само фали Драган Аца Булић.

Ako cemo iskreno, pod Terzom smo barem imali uspeha u mladjim selekcijama, neka polufinala, finala. Znam, znam, on ima direktno veze sa tim ko ja sa nuklearnom fizikom, ali ipak neki nesto postoji, neki rezultati su tu -_-
Ti misliš da to ima neke veze sa radom FSS-a?
Ne ali ima sa Terzom tj kvalitetom OFK škole -_-
samo pokusavam da predvidim argumentaciju terzinih sledbenika. normalno da nema. ali ko od njih uopste ima bilo kakve veze sa bilo cim. toleta posere golub, dese mu se radomir i antic pa sad jase narednih 20 godina. a meni, isto sranje drugo pakovanje, samo sad "uzivam" u operskim izvedbama mihajugenda. zeljno ocekujem dvoboj pristalica dva suprostavljena tabora na internetu. na jednoj strani grobari u inat "fala tole" a na drugoj satro "objektivni" zabrinuti gradjani.
Избегаваш да одговориш зелени враже, а? :naughty:
Ма пусти сад то ко је мање опасан од њих двојице?
Em...niko? Obojica su obični mafijaši spremni da zarad kratkoročnog interesa ergo prodaje naredne ture balvana sa domaćih livada prodaju i rođenu majku, a kamoli posao kojim se bave, nacionalni interes da ne spominjem?
Em...niko? Obojica su obični mafijaši spremni da zarad kratkoročnog interesa ergo prodaje naredne ture balvana sa domaćih livada prodaju i rođenu majku, a kamoli posao kojim se bave, nacionalni interes da ne spominjem?
Значи Толе је мање лош?