Filipenko Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ima Milojko ortake koji će da odrađuju taj deo posla. :)Terzić diže ustanak po Srbiji i ruši Toleta!
Filipenko Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Pa da, Terzan nam je spas, treba se setiti velikih uspeha ostvarenih za njegova vakta, sa naglaskom na reprezentativne uspehe sa Klementeom
porucnik vasic Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Pa da, Terzan nam je spas, treba se setiti velikih uspeha ostvarenih za njegova vakta, sa naglaskom na reprezentativne uspehe sa Klementeom Ма пусти сад то ко је мање опасан од њих двојице?
nerevar Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ako cemo iskreno, pod Terzom smo barem imali uspeha u mladjim selekcijama, neka polufinala, finala. Znam, znam, on ima direktno veze sa tim ko ja sa nuklearnom fizikom, ali ipak neki nesto postoji, neki rezultati su tu -_-
Cane Vukic Prebranac Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Јежим се кад видим ко је конкуренција. Још само фали Драган Аца Булић.
Filipenko Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ako cemo iskreno, pod Terzom smo barem imali uspeha u mladjim selekcijama, neka polufinala, finala. Znam, znam, on ima direktno veze sa tim ko ja sa nuklearnom fizikom, ali ipak neki nesto postoji, neki rezultati su tu -_-Ti misliš da to ima neke veze sa radom FSS-a?
dillinger Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ti misliš da to ima neke veze sa radom FSS-a?Ne ali ima sa Terzom tj kvalitetom OFK škole -_-
nerevar Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ti misliš da to ima neke veze sa radom FSS-a?samo pokusavam da predvidim argumentaciju terzinih sledbenika. normalno da nema. ali ko od njih uopste ima bilo kakve veze sa bilo cim. toleta posere golub, dese mu se radomir i antic pa sad jase narednih 20 godina. a meni, isto sranje drugo pakovanje, samo sad "uzivam" u operskim izvedbama mihajugenda. zeljno ocekujem dvoboj pristalica dva suprostavljena tabora na internetu. na jednoj strani grobari u inat "fala tole" a na drugoj satro "objektivni" zabrinuti gradjani.
porucnik vasic Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ti misliš da to ima neke veze sa radom FSS-a?Избегаваш да одговориш зелени враже, а?
Filipenko Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ма пусти сад то ко је мање опасан од њих двојице?Em...niko? Obojica su obični mafijaši spremni da zarad kratkoročnog interesa ergo prodaje naredne ture balvana sa domaćih livada prodaju i rođenu majku, a kamoli posao kojim se bave, nacionalni interes da ne spominjem?
Filipenko Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Karadžić: Neću da ulazim u polemiku sa čovekom koji je sudski procesuiran!"Zbog navodnih malverzacija u fudbalu Terzićev kredibilitet je svakako doveden u pitanje", poručio je Karadžić
porucnik vasic Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Em...niko? Obojica su obični mafijaši spremni da zarad kratkoročnog interesa ergo prodaje naredne ture balvana sa domaćih livada prodaju i rođenu majku, a kamoli posao kojim se bave, nacionalni interes da ne spominjem?Значи Толе је мање лош?
Blueberry Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Dajte ovog!http://www.mondo.rs/s284934/Sport/Fudbal/Momak_sa_Holandskih_Antila_zeli_medju_orlice.html + =
Recommended Posts