Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kako mene smara ovo veštačko nabijanje tenzije. Utakmica decenije my assMislim da ću montirati cipelarnik za vreme tekme

• Replies 43.2k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

48 sati - svadba

On 20. 3. 2013. at 16:23, April said:
Kako mene smara ovo veštačko nabijanje tenzije. Utakmica decenije my assMislim da ću montirati cipelarnik za vreme tekme
kol'ko bi se tek smorio da si u hrvatskoj, ihaaaa

Edited by kud u maglu Simovicu

pa lako je njima, odrace nas ko zeca, nikad lepse biti vathr. qrac bi april tamo srafio cipelarnik. ovde bulja zvace gace.a ovaj ignjovski nasta lici, ko da su mu djerdan redzepi i granit dzaka rodjeni burazeri

Edited by gazza1

Bane jedini sa ukusom.

On 20. 3. 2013. at 17:27, MayDay said:
Bane jedini sa ukusom.
Oduvek ga imao.bane.jpg

nešto nisam baš siguran u to dranje zečeva, ogroman je pritisak na njima, a kompleks je čudo. pri tom ne mislim na fudbal.ako budem igrao kladžu svakako neće biti 1, pre X ili najsigurniji bet crveni na utakmici(možda i dva)

rukni dvojku pa sta bude :s_c:

On 20. 3. 2013. at 17:35, kud u maglu Simovicu said:
nešto nisam baš siguran u to dranje zečeva, ogroman je pritisak na njima, a kompleks je čudo. pri tom ne mislim na fudbal.ako budem igrao kladžu svakako neće biti 1, pre X ili najsigurniji bet crveni na utakmici(možda i dva)
With all due respect, ali razmontiraće nas. I treba.Šteta samo što je ovaj otišao u penziju...
Reveal hidden contents

daj 5 crvenih (turčin ima da se iživljava)bilo bi dobro da pre meča objasni svima lepo: 'Nema ovoga, ni ovoga, ni ovoga... a pogotovo ne ovoga'

On 20. 3. 2013. at 17:23, gazza1 said:
pa lako je njima, odrace nas ko zeca, nikad lepse biti vathr. qrac bi april tamo srafio cipelarnik. ovde bulja zvace gace.a ovaj ignjovski nasta lici, ko da su mu djerdan redzepi i granit dzaka rodjeni burazeri
Дочим хрватски играчи све похађали Ivy League.

Sledeće spominjanje ČvPvU na ovom topiku vodi na duži odmor.Hvala na razumevanju.

Podržavam!

On 21. 3. 2013. at 17:39, radisa said:
Sledeće spominjanje ČvPvU na ovom topiku vodi na duži odmor.Hvala na razumevanju.
:huh:jebem li ga, ako je nesto anti-CvP, to je bio onaj rahmetli link
Reveal hidden contents

Edited by Zverilla