Timmi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 prodje li neka godina da mi ne igramo s ovim kiprom?
katamaran Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Pune tribine ludih navijaca.Cini mi se da ima vise ljudi na terenu.
Timmi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 meni se cini da bukvalno nema nikog na tribinama
MiddleClass Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Koliko je Djordjevic bolji spic od Scepovica i drugih Djurdjica. Basta isto fino igra. Zali boze Rukavine, ne cita nijednu akciju.
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Vid stvarno :lolol:Eto odakle pobeda, učilo se od najboljih. :0.6:
Kreator Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 fina je ovo ekipica. igramo minimum nereseno protiv hrvata a nadam se pobedi. GO SERBIAAAA!!!!
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Teško....fale nam ona 2 u 4-2-3-1 ko leba. Sve neki poluprozivodi, nijedan kompletan moderan™ zadnji vezni.Šteta za Matića, on bi sigurno bio najupotrebljiviji u ovom trenutku.
assignment Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ignjovski igra tu rolu u Bremenu prilicno dobro i standardan je u jednoj od najjacih liga, kod mene bi igrao... Steta sto se Kacar srozao u Hamburgu, izgleda ga mnogo platili, hehe
Recommended Posts