December 13, 201212 yr jbte cime smo zasluzili kazne u rangu pomilovanja? ko je i cime opsluzivao platinija i ostale?
December 13, 201212 yr jbte cime smo zasluzili kazne u rangu pomilovanja? ko je i cime opsluzivao platinija i ostale?Можда тиме што и нисмо били толико криви колико су поданици Краљице Бабе хтели да нас покажу.
December 13, 201212 yr jbte cime smo zasluzili kazne u rangu pomilovanja? ko je i cime opsluzivao platinija i ostale?Vidi, ja bio i spavao u pazovi u Hoouse of Football, 1 ultra kupleraj. Ako je Tolo vodio Mishu u Kucu, a mislim da jeste jer je Misha iskesirao svoj deo, onda je sve jasno.
December 18, 201212 yr Odbor FSS-a:Okuka trener (Dobio vise glasova od Djukica) - Ivanovic igrac godine....Znaci jace je raditi u kineskoj ligi nego u Primeri, naklon za strucnjake :Hail:
December 24, 201212 yr http://www.alo.rs/sport/fudbal/mihajlovic-zao-mi-je-sto-je-miskovic-u-zatvoru/7419
December 24, 201212 yr radomir i antic preuzeli uzarenu klupu kineskog velikana shandonga...Trenercine!
December 25, 201212 yr Trenercine!Ма везе немају.... Иначе играч који нама игра шпиц проглашен најбољим централним везним у Холандији.