goofs Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Baneri u levom i desnom delu stranice na kojima pise nesto na cirlici i nesto na latinici ;)
Jozef K. Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 U Žurnalu je još gora najava tima od onog što sam ja ispišsao. Čak je i Pantelić u njem.
porucnik vasic Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=pkp3OSghBOAСупер зезање.Едит: Пеца Поповић је Димитрије! :P Успут и Боби Јанковић пише текстове за Политику, а Влада Станковић за РТС. Edited June 23, 2010 by porucnik vasic
Dankan Ajdaho Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 (edited) OsakaćeniIspravljeno Edited June 23, 2010 by laki21
Milosh76 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://www.index.hr/ http://www.blic.rs/Ista fora.Svaka cast indexu :D Podrzali su nas i Slovence, mada su Slovenci ispali, ali ipak svaka im cast.
MiddleClass Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Danko Lazović - kćerka (Lael).Lael... :)Panta je pao na drugo mjesto...
goofs Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Svaka cast indexu :D Podrzali su nas i Slovence, mada su Slovenci ispali, ali ipak svaka im cast.I mi ispali :( pocinjem da se pitam u iskrenost te njihove podrske <_<
Duci Simonovic Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 (edited) da sumiramo utisak,vec godinama unazad utakmice nase reprezentacije pratim veoma mirno, bez uzbudjenja i trunke strasti, tako bilo tokom kvalifikacija, pa i pred, i tokom WC, ubedjen sam bio da nasi nece proci grupu( iako nismo imali ozbiljne protivnike) a nadao se da ce uprkos tome bar da pruze kakav takav fudbal, mislio sam da cu docekati zavrsetak utakmice sa klokanima pa lepo sesti i pokenjati se na sve one nalozene, al nekako nemam los utisak, nemam pojma zasto, dal zbog seratorske pobede protiv svaba il sto se nismo izblamirali, htenje protiv kengura, il cak jer smo imali sansu za prolaz do poslednje sekunde naseg ucesca, ne znam, nisam zadovoljan ucinkom mnogih igraca od kojih sam ocekivao da pruze taj, nekakav fudbal, vidic na trenutke ok, cesto kiksara, ivanovic bas los, kolarova se nekako nesecam, lane bled, krasica nikad nisam preterano i pokazo je ono sto sam uvek i mislio da je, od ostalih standardnih nisam ocekivao nista.,Sto se tice trenera, nikad nisam voleo tog arogantnognarcisailjubiteljaratnihzlocinaca, tipican Srbin, zaljubljen u sebe, pun krivog nacionalizma koji ne zeli da prizna gresku, preuzme odgovornost, nego samo mulja i maze narodu oci, tako da i pored ne loseg utiska, necu imati ni trunku simpatije prema njemu.Gde mu je bio taj standardni Milijas na dve odlucujuce utakmice? Povesti mrdju a ne onog malog iz Celzija ili onog iz Italije je sta? Sta smo dobili sa Mrdjom a sta bi dobili da je neko od ove klincadije sedeo na klupi? A za Racu ce vreme pokazati kakav je to talenat Mister osetio.Idemo u nove kvalifikacije...pa opet, sve ispocetka. Edited June 24, 2010 by Duci Simonovic
Otto Katz Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Pade mi na um kakav bi se velemoćan tim iskombinirao od bosanskih i srbijanskih igrača. BegovićIvanović Vidić Spahić PapacStanković Pjanić Krasić Misimović Jovanović Džeko Kad bi se ubacili i Hrvati, 1 Srna i 1 Olić bi morali na klupu.
teacher Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Pa dobro, i Kapelo je dozvolio po jedno pivo Englezima...
MancMellow Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Pa posle se mi pitamo zašto svi pocrkaju oko 65-tog minuta...
Duci Simonovic Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 (edited) da je dobro olize, pa ujutru po oprostpicka vam materina gadna Edited June 24, 2010 by Duci Simonovic
Recommended Posts