MiddleClass Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Dobro de ni Bane i Vida ne pricaju odavno. Nije se tako tesko sa Ivanovicem posvadjati.Послаo Пантела користећи Тапаток 2. Жигара не веруе, а Кумара кома!
Кристофер Лумумбо Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Dobro de ni Bane i Vida ne pricaju odavno. Nije se tako tesko sa Ivanovicem posvadjati.Послаo Пантела користећи Тапаток 2. Жигара не веруе, а Кумара кома!ti kao da svaki dan sa njim pijes kahvu :D
MiddleClass Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ma ne sporim da Miha treba da ide. 4 boda iz 4 tekme. Malo! Plus Pantelu ne zove. Ebo ga Leka Toni i Scepoteli!Послаo Пантела користећи Тапаток 2. Жигара не веруе, а Кумара кома!
Прслин Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Енглези морају да се оперу што су свог капитена Терија за одвратну расистичку псовку упућену брату колеге из репрезентације казнили много блаже него Суареза, чији је деда црнац, за реч "негро". Ми смо будале што се стално подмећемо под батину која се већ спушта. Односно, да преформулишем: ми смо будале што се под батину не подмећемо због борбе за бољу Србију већ због тога што смо искомплексирани провинцијалци. Па ЕСПН је као коментатора у студију имао типа који води Кик Ит Аут кампању у Енглеској: спремили су нам гиљотину и попили би је и да смо победили, а овако ће бити још ефектније и праведније. Јебаће нас ружно због овога а ја не могу да се отмем утиску да смо заслужили то што нам следује.
dillinger Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ekstra, napokon smo udarili na nekog jakog ko ne prašta.
teacher Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Енглези морају да се оперу што су свог капитена Терија за одвратну расистичку псовку упућену брату колеге из репрезентације казнили много блаже него Суареза, чији је деда црнац, за реч "негро". Ми смо будале што се стално подмећемо под батину која се већ спушта. Односно, да преформулишем: ми смо будале што се под батину не подмећемо због борбе за бољу Србију већ због тога што смо искомплексирани провинцијалци. Па ЕСПН је као коментатора у студију имао типа који води Кик Ит Аут кампању у Енглеској: спремили су нам гиљотину и попили би је и да смо победили, а овако ће бити још ефектније и праведније.Јебаће нас ружно због овога а ја не могу да се отмем утиску да смо заслужили то што нам следује.krenuće mi suze, namestili nam...opet.
teacher Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Тешко жабу у воду натерати.mi smo dobri, ali nas uvek ovi zli nekako navuku...namerno poslali crnca, namerno dali gol, namerno se radovali, sve samo da srbina naljute...eeee, a kad ga naljute, videće oni...
Прслин Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 mi smo dobri, ali nas uvek ovi zli nekako navuku...namerno poslali crnca, namerno dali gol, namerno se radovali, sve samo da srbina naljute...eeee, a kad ga naljute, videće on...Исправио.
Feindouno Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Treba nam jebati mater za ovo majmunsko urlikanje sa tribina, tuca je manje bitna.
Прслин Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Шта нама, треба јебати матер тим будалама што урличу. Што се туче тиче... England’s players, led by goalkeeper Jack Butland, tried in vain to calm the situation, although it appears some of them may have retaliated when physically attacked.
yolo Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 hrvate moramo da oducimo od fudbala.. :Du originalu ova recenica glasi: hrvate od fudbala, hrvatice od .....
Кристофер Лумумбо Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ma kaznice nas, to je ok, nego mi je krivo sto psiho nije naboo jankaru.
Кристофер Лумумбо Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 u originalu ova recenica glasi: hrvate od fudbala, hrvatice od .....hrvata?
Recommended Posts