Team_Penske Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Da smo igrali do prekosutra ne bi smo im dali gol, Jankosan prizeljibvao da oni valjda smao sebi daju autogol, kakv dekadetni trener, prvo je tamo igrao kao protiv Danske u gostima, bojazljivo, povuceno, ovde bez kreacije dugim loptama sa brdo faulova oko polovine terena gde su oni opasni sa centarsutevima, Englezi zasluzeno idu dalje
palikaris Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Jankara je jos jednom razbio, uz sjajnu igru. Kakav trener, prosinecki, zeman i ostali nemaci pojma govna da jedu.
Apollo Creed Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Sta se desilo, ugasio sam u 85 minuti?Karali smo ih ruzno.
Jozef K. Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 *Ebo ih Keti Ešton, peder jedan i ucenjvač.Što se tiče utakmice klasika očekivana od selektora. Umesto da se nešto odigra išlo se u rat i izuvanje lopte, što su Englezi rutinski otresli.
Milosh76 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 sta je sa Ivanovicem .Reporter RTS iz Skopja rekao da je Ivanovic normalno odradio trening i da povreda nije razlog.
Cash Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Sta se desilo, ugasio sam u 85 minuti?zar ne ides na utakmicu
Cash Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Reporter RTS iz Skopja rekao da je Ivanovic normalno odradio trening i da povreda nije razlog.pa odakle ti info da ne igra.btw. Hrvati krenuli jako, sabili Wels u 16.
Un-juice Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Aca Stojanović @Acastop Честитке младој репрезентацији...идемо даље! Само се следећи пут сетите свега шта су вам радили. Волим Србију!
mandingo Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 zar ne ides na utakmicu Nema sanse. Zajebao sam se protiv Hrvatske...
čekmeže Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) Sta se desilo?Mi imali korner u poslednjoj minuti, svi krenuli napred i popili gol iz kontre 3 na 1. Englezi se radovali više nego što smeju, počelo da leti svašta sa tribina onda gužva među igračima uz par ozbiljnih udaraca (ko je naš br. 20?) na ulazu u tunel još intenzivnije udaranje i šutiranje, čini mi se da je neko šutnuo Pirsa.Ovi u studiju rekli tri reči o nemilom događaju. Govna. Edited October 16, 2012 by Hartmann
Milosh76 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 pa odakle ti info da ne igra.btw. Hrvati krenuli jako, sabili Wels u 16.Posle utakmice Mladih, Mijaljevic je ukljucio reportera iz Skopja koji je najavio takav sastav. Tomovic umesto Ivanovica, Fejsa umesto Micka,
Kreator Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ninkovic je jedan tezak bolid. Zelim mu da ode sto pre u inostranstvo.
Cash Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Stvarno ne igra Ivanovic . Ista postava samo Fejsa umesta Mijailovica. Subotic opet na klupi
Recommended Posts