mlatko Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 važno je da je spiker IZRIKAO kad je Makedonija povela, ne sećam se da sam to video negde, jedino možda u Azerbejdžanu
Agni Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) Radagaste, hvala sto si s nama podelio svoje odusevljenje.Nije mi bila namera da provociram, uvek navijam za Srbiju, osim u fudbalu protiv Belgijeedit: i izvinjenje za duple postove, imam nekih tehnickih problema... Edited October 12, 2012 by Radagast
Zaz_pi Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Treci pogodak je ofsajd.Bilo je puno prilika u prvih 60 minuta a onda se raspali. To se videlo preko tv, kada krece nedisciplina i pad. Igra za tih 60 minuta nije bila losa, stavise. Ali, izbacivanjem igraca koji nesto znaju sa loptom i ubacivanjem onih koji ne znaju sve je jos vise pogorsalo. Tosic je uzasno nedisciplinovan igrac, da zaboravimo sve one promasaje. Moramo nastaviti da igramo kao u prvih 60 minuta i to nam je sto nam je. Kako je sve ulazilo protiv Velsa sada nije.
Calavera Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Vise od ubjedljivog poraza treba da zabrine cinjenica da su u spicu igrali Scepovic i Lekic.Dobar je :ziga: bar za tih poslednjih 20 minuta kad predjemo na bunarenje, ne moraju se zvati ovi slucajevi.
Aće Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 kolarov reko navijacima "sta je bilo bree" realno, prava atmosfera za reprezentaciju bi bila jedino u banja luci, ono kao nema toleta, crvenih, crnih i to...
levi Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Banujte majmuna http://www.youtube.com/watch?v=N4OgyiZ4eJc
Zaz_pi Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Vise od ubjedljivog poraza treba da zabrine cinjenica da su u spicu igrali Scepovic i Lekic.Da, slozio bih se sa ovim.
Dankan Ajdaho Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Prekide mi internet pa ne videh treci go.Mene rad ovog foruma podmlađuje.Trenutno se nalazim u '98-oj, tada su se stranice malo brže otvarale no sada. Napredak!!!
Krampa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 važno je da je spiker IZRIKAO kad je Makedonija povela, ne sećam se da sam to video negde, jedino možda u Azerbejdžanu
Halvard Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Radagaste, jesi vidjeo treci gol?Možda je čovek video onu reklamu za coca colu gde onaj kosooki skače iza reklama...
Cane Vukic Prebranac Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 zvezda - zerminal, tako neki rad.+1Надам се да екипа неће клонути духом, бодови из Скопља су под мус.
mlatko Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 pandev drugi žuti zaredom, valjda je suspendovan. još samo da nađemo ko će dat go za nas
Zaz_pi Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 +1Надам се да екипа неће клонути духом, бодови из Скопља су под мус.Nema razloga. Neka nastave da igraju kao u prvih 60 minuta i bice dobro.
Recommended Posts