Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Pfffffffff........Već viđeno.Ovo me jezivo podseća na čuvene Zvezdine utakmice protiv Anderlehta (koje smo redovno gubili).Mi bi igrali, umirali u lepoti, stvarali šanse, a oni su davali golove...

Posted

ne igraju lose nasi, steta kakav gol primismo.

Posted

Против Велса све улази, овдје ништа.

Posted

Kako je sve ulazilo protiv Velsana sada nece. Ako izvucemo nereseno da budemo zadovoljni.

Posted

Koliki god je Sinisa dileja, ova reprezentacija izgleda kao Spanija u odnosu na Pizonovu, a meni i mnogo bolje i od Antarine......Brkic spasio barem 2 zicera (mustafa ne vracaj se vise molim te), realizacija ocajna.

Posted

nikad bolje pp. nikad vise sansi. forsirati ove klince do kraja.steta sto bane nije udvojio bentekea kod gola.

Posted

bod velik ko zgradaskoro pa bukvalno se lopta odbila on njihove stative i uletela u naš gol. Biševac (malo) preterao sa merenjem loptine putanje. Nije da ga krivim ali idi skači u svom šesnestercu :frust:

Posted

Ako ne damo gol u prvih 10 minuta sada izgubicemo nazalost; steta belgija bas nista nije pokazala; igraju kao najgore jajare i opet vode.Hrvatska isto ovako gazi makedonce ako nista oni bar imaju 1-1 za razliku od nas.