Calavera Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=GZ2PJbwVZPA
Dankan Ajdaho Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Pfffffffff........Već viđeno.Ovo me jezivo podseća na čuvene Zvezdine utakmice protiv Anderlehta (koje smo redovno gubili).Mi bi igrali, umirali u lepoti, stvarali šanse, a oni su davali golove...
Lancia Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 ne igraju lose nasi, steta kakav gol primismo.
Cane Vukic Prebranac Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Против Велса све улази, овдје ништа.
Zaz_pi Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Kako je sve ulazilo protiv Velsana sada nece. Ako izvucemo nereseno da budemo zadovoljni.
Lo Zingaro Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Koliki god je Sinisa dileja, ova reprezentacija izgleda kao Spanija u odnosu na Pizonovu, a meni i mnogo bolje i od Antarine......Brkic spasio barem 2 zicera (mustafa ne vracaj se vise molim te), realizacija ocajna.
Mr.Mxyzptlk Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 nikad bolje pp. nikad vise sansi. forsirati ove klince do kraja.steta sto bane nije udvojio bentekea kod gola.
mlatko Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 bod velik ko zgradaskoro pa bukvalno se lopta odbila on njihove stative i uletela u naš gol. Biševac (malo) preterao sa merenjem loptine putanje. Nije da ga krivim ali idi skači u svom šesnestercu
Concord Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Ako ne damo gol u prvih 10 minuta sada izgubicemo nazalost; steta belgija bas nista nije pokazala; igraju kao najgore jajare i opet vode.Hrvatska isto ovako gazi makedonce ako nista oni bar imaju 1-1 za razliku od nas.
Recommended Posts