Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

sto je najgore guglao sam :isuse:hvala, kreaturo !

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

1000

Posted

pa koji će kurac, pogle kakav divan srednji red imamo.

Posted

pocepace nas Fellaini, Dembele i Witsel na sredini ko dete zvecku.

Posted

Zasto 1 Dete™ ne dobija poziv? Dao je vise golova u 2 kola nego Lazar Markovic u 2 godine.

Posted

Mihajlovicu, govedo menadzersko, imas, barem, dva napadaca bolja od Scepovica-Djurdjic i Djordjevic. To sto je proslo sa Velsom nece stalno.Ne znam zasto se stavljaju svi krilni i ofanizvni vezni u napadace? Vezni na ovom spisku su samo defanzivni. Uzgred, na ovom spisku, su samo tri napadaca, i to delimicno, po svojoj poziciji koju igraju u klubovima. Djuricic igra nekog poluspica u Herenvenu. A, ostala dvojica i ne mogu se nazvati napadacima.Sta ce Sulejmani na spisku kada je povredjen? Sta ce Radosav ?Videcemo sta ce biti kada Belgija uzme posed lopte i kada budemo retko dolazili do 16m a tamo praznina. Moze nas izvuci samo odbrana i mozda neki prekid. Nije isto igrati protiv Belgije sa dva odlicna ofanzivna vezna igraca i dobrim napadacima i protiv Velsa.

Posted

Stojkovic se povredio na radost marve sa severa.

Posted

Realno bi bilo da sva stoka kojoj nije do reprezent. tima ostane kuci i pojavi se na stadionu sledece nedelje kada im u goste dodje renomirani Javor, ili Novi Pazar ili bilo koje trece selo koje planira mec na Marakani.

Posted

Ovo što Stojković ne igra je odlično, makar Mihajlović neće imati alibi u navijačima.

Posted

Da, ali ce sad alibi biti to sto nema Mustafe na golu. Ako pogledas, on je 1 nezamenljivi igrac u repki, mislim da ni Kasiljas nema tako garantovano mestu u svojoj repki.

Posted
Realno bi bilo da sva stoka kojoj nije do reprezent. tima ostane kuci i pojavi se na stadionu sledece nedelje kada im u goste dodje renomirani Javor, ili Novi Pazar ili bilo koje trece selo koje planira mec na Marakani.
Ispada da je reprezentacija skup najboljih fudbalera koji zaslužuje navijače, a ne skup onih koji ne mogu da ne budu pozvani i onih koji moraju da budu izlagani. Stoka kojoj je do reprezentacije je ista stoka kojoj je do Javora i ostalih renomiranih klubova domaćih.
Posted
http://www.kurir-info.rs/mihajlovic-scepovic-je-perfektan-clanak-447967- Mnogo se uzdam u Marka Šćepovića. On je perfektan igrač za ono što ja želim. Bez obzira na rezultat protiv Belgijanaca, dobiće šansu u drugom poluvremenu, a u Skoplju će biti starter. To je moje mišljenje trenutno, možda se i promeni, sve u zavisnosti kako se Marko pokaže. Ovim nikome ne činim uslugu, već mislim da Marko može da nam donese prevagu - kaže Mihajlović :frust: :frust: :frust:
Posted

Jes, cuo sam i ja od nekih ljudi pri repci da Miha vjeruje da ce Marko Scepovic biti igracina! Ce da vidimo...Послаo Пантела користећи Тапаток 2. Жигара не веруе, а Кумара кома!