Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Ponavlja se tekma s Rumunima kad je Radomir bio... je l moze neko da im objasni da kad nam se komsije i prijatelji sklone sa terena ne moraju bas da im seru po faci.
Makedonci su imali sansu za prolaz.Da me se ne shvati pogresno sto se tice prethodnog upisa. Smatram da treba najuriti ekipu iz FSS i da se menadzerima iseku krila, sto je najveci problem, samo se polako odlazi u drugu krajnost sa pricom kako nam ti odbrambeni bas i ne trebaju. Videlo se protiv Skota koliki problem moze nastati zbog losih zadnjih veznih.Da, voleo bih kada ne bi bilo toliko batadjorisanja i kada bi se stvorio i neki dobar napadac. Ali tu je vise problem pohlepa i menadzerisanje a ne sto nema takvih igraca. Primer je Aleksic, koji je 2008 bio najbolji mladi fudbaler Evrope po UEFA-i, je nestao. Otisao mnogo rano napolje.
Nisam ispratio taj detalj... nisu mi delovali previse zainteresovano veceras. Ili smo mi prejaki, jebem li ga... Mogao bi Jojic da dobije neku sansu u Partizanu.
Pre ce biti da je Makedonija nesto slabija.U barazu ce nam trebati Nastasic i jos neko iz A tima da bi prosli.

Selektor je ponovio da sigurno podnosi ostavku ako se tim ne plasira na Mundijal u Brazilu i najavio mogućnost da nacionalni tim i predstojeće kvalifikacione utakmice igra van prestonice, jer smatra da zvižduci u Beogradu samo štete atmosferi."Ako se nastavi tradicija zviždanja reprezentaciji kao u Beogradu, nastavićemo da igramo u drugim gradovima, gde su ljudi željni fudbala".

Srbija nema napadaca jer se jako lose radi u mladim kategorijama.
Rekao bih da je to delimicno tacno. Vise se posvecuje paznja odbrani, sto u krajnjem ne mora biti lose, da nema menadzera koji poklope bilo sta sto bi se pojavilo kao dobro u napadu. I, onda pocinu kombinacije, placeni tekstovi samo da se sto pre odradi.Vec sam naveo primer Danijela Aleksica. On je sa 19 godina otisao u jaku ligu. Dobio je sigurno dobar novac, verovatno se i menadzer ugradio ali on mesto u Djenovi nije dobio ali tesko je to bilo ocekivati. Sada sedi na klupi Saint-Étienne iako je i dalje mlad igrac.
U barazu ce nam trebati Nastasic i jos neko iz A tima da bi prosli.
Pa tamo pola tima ima pavo nastupa za mladu :D (Nastasic, Maksimovic, Micko, Ignjovski, Lazar, Djuricic, Lazovic +Ljajic, Scepovic...)
A Nastasica nisu poklopili menadzeri?Ako valja igrace i u Djenovi i u Sentetjenuauxu. U suprotnom moze da sedi kod Bekvalaca do 30-te, isto mu je
Pa nije bas cest slucaj da klinac 18/19 godina, stranac, dobije brzo sansu u jakoj ligi kao sto je Seria A. Cak je i Mesi je isao Barselona C/B.Mozda je mogao u Holandiju za pocetak ili tako nesto slabiju ligu, da napravi neki prelaz i klub u kojem ce moci igrati.
Nego, koja je ovo sad fora sa baražem i za prvoplasirane?
Koliko znam tako je vec duzi niz godina. Posto ucestvuje 8 ekipa(7 iz kvalifikacija+domacin). Ima puno reprezentacija u kvalifikacija pa bilo bi malo nategnuto sve to gurnuti u 4 grupe po 10,11 timova pa da samo prve ekipe i najbolje tri druge idu na EP. Onda ima puno grupa ali mora baraz.Uzgred, BiH U-21, koliko vidim je ispala jer je primila pogodak u 87 minutu za 4-4, iako su vodili 3-1. BiH ima jos jednog dobrog napadaca a to je Nemanja Bilbija koji ima ugovor sa Vojvodinom ali je na pozajmici u Borcu BL. :blink: Dao 6 golova u ovim kvalifikacija.
Nego, koja je ovo sad fora sa baražem i za prvoplasirane?
Антисрпска завјера. Edited by Cane Vukic Prebranac
Uzgred, BiH U-21, koliko vidim je ispala jer je primila pogodak u 87 minutu za 4-4, iako su vodili 3-1. BiH ima jos jednog dobrog napadaca a to je Nemanja Bilbija koji ima ugovor sa Vojvodinom ali je na pozajmici u Borcu BL. :blink: Dao 6 golova u ovim kvalifikacija.
Gledao sam utakmicu... mladjani Bosanci neiskusno nisu odugovlacili, valjali se i jebiga... golmanova pogresna procjena, isao da izbije neki centarsut koji je isao 3 metra od gola i najblizeg igraca, poklonio Njemackoj korner iz kog su ovi dali gol zbog greske odbrane.Bilbija je najobicniji bezveznjak, u vrh glave karijera nekog Jevtica... Kina, Azerbejdzan i sl.
Gledao sam utakmicu... mladjani Bosanci neiskusno nisu odugovlacili, valjali se i jebiga... golmanova pogresna procjena, isao da izbije neki centarsut koji je isao 3 metra od gola i najblizeg igraca, poklonio Njemackoj korner iz kog su ovi dali gol zbog greske odbrane.Bilbija je najobicniji bezveznjak, u vrh glave karijera nekog Jevtica... Kina, Azerbejdzan i sl.
Pa, da :)