DarkAttraktor Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) "Jel mozemo da zapisemo za sedam ipo miliona Srba da je neki Milivoje Mirkov zabranio intervjue sa reprezentativcima"Kakva stoka. A rosavi se buni i ulece sve vreme sa "ama, ko je zabranio?" Zabranio Vidic ! Eto ko. Edited June 12, 2010 by DarkAttraktor
Dankan Ajdaho Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) Što se tiče sportskih™ novinara, mogu da se nose u kurac, svi zajedno. I da se momentalno vrate nazad, uključno sa RTS-om. Edited June 12, 2010 by laki21
casperbgd Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Niko nece biti sretniji od novinara ako izgubimo od Gane.
Mostly harmless Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ma ljudi, nema bas tolike frke. Igraci su mirni, sto je najbitnije. A "novinari" mogu da ga duvaju i da se jedu za dupe i to je sve.Milivoje Mirkov objasnio :)
olafsson Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Pobjeda sutra sirom otvara vrata drugog kruga, a i borbe za No1 sto bi znacilo laksi put ka 1/4 finalu
*edited by mod Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Treba ovu situaciju okrenuti u svoju korist. Novinari mogu da nam budu jedno od najjacih oruzija. Samo ih treba pravilno usmeriti prema kampovima Nemacke,Gane i Australije.
ducca Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Inace, zna li neko nesto vise o gospodinu portparolu Boskovicu? Taj covek me "fascinira", godinama je uz repku, sad je i tim menadzer zaboga, na netu nema nista o njemu, ni na fss sajtu. Cime je on to toliko zaduzio savez ili da preformulisem cime se dokazao pa da bude neko mudo? Pojavio se ispod nekog kamena jedan dan i sad moramo da ga gledamo svaki put kad ima neka reprezentativna akcija. Sedi na tim konferencijama kao slina i kao glumi nekog reprezentativnog dusebriznika, najbolji ortak sa igracima i slicno, jedini on razume njihovu muku
Psihodelija Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 to i jeste posao portparola reprezentacije, sasvim uobicajena uloga.mislim da je u pitanju (bivsi) sportski novinar, kao sto je i praksa za mesto portparola po klubovima ili u reprezentaciji.
DR. KUMALO Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Inace, zna li neko nesto vise o gospodinu portparolu Boskovicu? Taj covek me "fascinira", godinama je uz repku, sad je i tim menadzer zaboga, na netu nema nista o njemu, ni na fss sajtu. Cime je on to toliko zaduzio savez ili da preformulisem cime se dokazao pa da bude neko mudo? Pojavio se ispod nekog kamena jedan dan i sad moramo da ga gledamo svaki put kad ima neka reprezentativna akcija. Sedi na tim konferencijama kao slina i kao glumi nekog reprezentativnog dusebriznika, najbolji ortak sa igracima i slicno, jedini on razume njihovu muku uh..mene njegove moderacije konferencija za stampu neodoljivo podsecaju na stil acike stojanovica. uz to, u nemackoj 2006 smo imali priliku da se uverimo da je covek koji bi trebalo bar 3 svetska jezika da ima u malom prstu, engleski diplomirao u klasi profesora b. sliskovica.
Milosh76 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ako je bitno i Kapelo je u ratu sa engleskim novinarima, tako da takvi sukobi nisu nista novo.
Кристофер Лумумбо Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) dlanovi su poceli da se znoje - blizu je!okrenuo sam hrt da vidim sta ce braca reci o sutrasnjoj utakmici Edited June 12, 2010 by kojot
Milosh76 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Pre neki dan su govorili da je grupa najizjednacenija i da Australija ima najvise sansi za drugo mesto, a Nemci ce biti prvi. Trenutno ne kazu nista, skremblovan HRT2 :P
Кристофер Лумумбо Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 I sta kazu?pa jos uvek cekam, to je na kraju.
Recommended Posts