radisa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) evo ja cu da budem taj neki ™, zar ti stvarno mislis da je ugovorena neka kradja na ovakvoj revijalnoj utakmici?¿ penal jeste smesan, ali tvoj post je jos smesniji.... Edited May 26, 2012 by radisa
nbg4ever Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Aj, sad cu i ja da ujem... cini mi se ga je Bane nenamerno zakacio otpozadi. A Kahriman je legenda! Em centarsut nije ostar, em mu pada na dva metra, em ima samo jednog napadaca koji ide ka njemu
Lancia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Nije bilo na račun sudija, nego na račun govneta koje samo sebe sapliće da bi iznudilo penal... A ti se smej mom postu, na volju ti...cekaj bre Radisa, na terenu imas sudiju, nije penal = zuti karton.
porucnik vasic Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 evo ja cu da budem taj neki , zar ti stvarno mislis da je ugovorena neka kradja na ovakvoj revijalnoj utakmici?¿ penal jeste smesan, ali tvoj post je jos smesniji.Говна су, још ђубре тапше, као одрадио је посао.
Lancia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Aj, sad cu i ja da ujem... cini mi se ga je Bane nenamerno zakacio otpozadi. ja cak nisam ni video da ga je potkacio, ali ako jeste onda je penal. nenamerno tesko da postoji u sesnaestercu.
MILF HUNTER Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 meni bankelina™ reakcija ne deluje kao reakcija nekog kome je sviran glupi prekrsaj... deluje kao da je napravio penal
Lancia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Говна су, још ђубре тапше, као одрадио је посао. ne, nego ce da stavi crni flor na dres. lupas.
porucnik vasic Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 ne, nego ce da stavi crni flor na dres. lupas.Неописиво си досадан,.Бане га није ни пипнуо. Само се гованце саплело...
radisa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) cekaj bre Radisa, na terenu imas sudiju, nije penal = zuti karton.... Edited May 26, 2012 by radisa
Dimitrije Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Говна су, још ђубре тапше, као одрадио је посао. Vasicu, ne brukaj se.
radisa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Povlačim sve što sam rekao, evo Bane kaže da je bio penal...Jbg, na snimku je stvarno izgledalo da nije...
Dimitrije Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 A Španci, pored Portugalaca imaju najveću tradiciju simuliranja i laganja, .....Imali su od koga i da uce, od majstora zanata simuliranja - Pedje Mijatovica.
Lancia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Povlačim sve što sam rekao, evo Bane kaže da je bio penal...Jbg, na snimku je stvarno izgledalo da nije...nije poenta u tome, ali nema ni veze, ko bi vas ubedio u bilo sta drugo.
Dimitrije Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Povlačim sve što sam rekao, evo Bane kaže da je bio penal...Jbg, na snimku je stvarno izgledalo da nije...Na snimku se jasno videlo da ga je Ivanovic zakacio a Spnac je zatim odigrao salto a la Pedja Mijatovic.
Recommended Posts