Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Bambi kida i u reprezentaciji. Cenim da ce nam on biti Komljenovic ovog SP.A ako se kojim slucajem Stojkovic povredi mozemo samo da se uzdamo u onaj berserk koji nasi golmani demonstriraju sa vremena na vreme protivih jakih timova i u bitnim utakmicama (pogledati pod Djordje Pantic i Ivic Kralj)

A ako se ne povredi, mozemo da se uzdamo u to isto. Stranu na salu™, treba imati razumevanja za njega. Ne brani redovno, seljaka se iz kluba u klub, pa je i logicno da mu je samopouzdanje na nuli. U repci je vec druga prica, tamo je redovan, jezik zna savrseno, ispred sebe ima jednog od najboljih svetskih defanzivaca... ocekujem da se pokaze u 1 dobrom svetlu.

kad bi neko odgledao samo njegove utakmice iz reprezentacije (mlade i A) ladno bi mogao da zakljuci da se radi o vrhunskom golmanu.mislim da on nece biti problematican na sp.

jel on bese branio u finalu protiv italije kada smo izgubili 3-0? jedan gol je bio njegov kiks, ako se ne varam. inace je obecavao. steta sto je debil.

Edited by pacey defender

jel on bese branio u finalu protiv italije kada smo izgubili 3-0?
mislim da je tad branio nikola milojević iz kule

Milojevic je branio i ispustio loptu kod jednog gola Italijana. Ali mislim da je i Stojkovic u nekoj utakmici mlade reprezentacije zabrljao. A mozda i gresim...

očigledno je da sam nešto pobrkao. no, sećam se nekog stojkovićevog kiksa iz tog perioda.

Edited by pacey defender

stojke je branio 2006. kad smo ispali od ukrajine u polufinalu, ali se ne sećam tog kiksa. igrali smo još i sa nemcima, francuzima (obe izgubili) i portugalom (dobili).

Te 2006. je ostao i bez zuba

Stojkovic u Zvezdi sto je branio pre 4,5 godina ja se ne secam da sam gledao sigurnijeg domaceg golmana, golmana sa boljom perspektivom od njega i secam se da mi nikako nije u glavu islo kako taj covek nema mesto u startnoj postavi jednog Sportinga, pa jednog Nanta, pa glupog Vitesea, pa bangavog Getafea, jer se meni stvarno cinilo da ce on da ima karijeru minimum jednog Sebastijana Freja... i onda je pre par godina kreno da brlja i u repki, pa sam nekako shvatio da je verovatno jedini njegov problem kombinacija izuzetno loseg (nesportskog,malodusnog) karakatera koji ga onemogucava da prevazidje probleme i jednog osecaja prepotencije - s druge strane. Ono je verovatno ono sto psiholozi nowadays zovu borderline. Zato su mu zadnjih par godina i odbrane takve - red briljantnosti, pa pocetnickih flopova, pa prvo, pa drugo, pa opet drugo, pa opet i tako..Elem, jab' zvao Jorgacevica i Stamenkovica pa kud puklodapuklo.

Kapiten Arsenala Fransesk Fabregas, koji se povredio u meču 1/4finala Lige šampiona protiv Barselone, verovatno neće igrati na SP, a sigurno do kraja sezone.Sjajnom Špancu je posle oštrog starta Karlesa Pujola naprsla fibula, i mada je Fabregas slomljenom nogom postigao pogodak iz penala koji je doneo izjednačenje Arsenala, izvesno je da će sa terena odustvovati do kraja sezone, a postoji mogućnost i da se neće oporaviti na vreme za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi u junu.
Opa, nase sanse strmoglavo rastu iz dana u dan :D

koliko su spanci jaki najbolje opisuje to sto se odsustvo fabregasa uopste nece primetiti, iako je verovatno u top5 najboljih veznih na svetu.ne secam se da je nekad postojao toliko veliki favorit na takmicenju ovolike vaznosti.

Taman tako. Cavi i Inijesta su nedodirljivi na sredini, a Francesk im je bio zamjena.

+ xabi alonso i senna.mada je primetno i guranje spanskog race petrovica od strane del boskea.ne znam sta vide u tom busquetsu.

Blic objavio patku kako FIFA insistira na promeni nadimka naše repke s obzirom da na orlove već ima Nigerija. Među komentarima ljudi koji ne kapiraju da je danas 1 april 1 se izdvaja

PedjaKrdzicČetvrtak, 01. 04. 2010. 10:47hneregistrovan korisnikОва вест није изненађење. ФИФА, као врхунска глобалистичка организација, даје себи ексклузивно право и на овакве "дриблинге". Но, макар смо ми навикли, и на сопственој кожи осетили, и осећамо, последице различитих притисака... Једини проблем јесте што никога не занима чињеница, да су "бели орлови", као део српске хералдике и државно-историјске баштине, временски и цивилизацијски неупоредиви у односу на нигеријски, маркетиншки модел. И не заборавимо - у Монтевидеу 1930. на грудима краљевске репрезентавције сијали су беле орлушине, истина у друштву шаховнице и осталих детаља СХС/југословенског грба. Име нам не могу одузети : Напред Србија!!!
:isuse: