April 24, 201213 yr ja sam za, samo ako ne bude poslušnik.Мени он личи на свашта нешто али не на послушника. Мотивисан је, мислим да занат зна и да има углед што међу играчима шт ван терена.
May 3, 201213 yr Ti si jedan fini hejter i fini grobar! Podrzi napore napacenog naroda CG da ima svog golmana na SP u Brazilu!
May 3, 201213 yr +1ali ništa čudno, odavno nemamo kasvetnog golmana tako da i ovaj nepredvidljivi ima prođu, jbg.
May 3, 201213 yr Zeljko Brkic je klasa za sve ove cirkuzante, iako je on sam tek pristojan golman u evropskim okvirima. Ovde mislim na njegovu formu sa pocetka sezone, sada nemam pojma kakav je posto je izgubio mesto posle oporavka jer Pegolo brani ko zmaj.
May 3, 201213 yr i direktan krivac za poraz u litvaniji, letoniji ili gde smo vec igrali... onakve pacerske golove ni omladinci ne primaju.
May 3, 201213 yr i direktan krivac za poraz u litvaniji, letoniji ili gde smo vec igrali... onakve pacerske golove ni omladinci ne primaju. Добро је га голмани никада не кисирају. Ово са Бајком је баш неозбиљно, знам ја да треба да Звезда узме кинту, али од овога је само горе Туторино позивање у тим ако се обистини.
May 3, 201213 yr da si gledao i da znas zasto se fejspamujes ili da si bar pitao nekoga znao bi da i potpuni amater ne bi postavio onako zivi zid