Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kakav manevar Toleta. :Hail:

• Replies 43.1k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nek nam je sa srećom. Siniša sa reprezentacijom da ne prođe kao sa klubovima do sada.

• Author
  On 7. 4. 2012. at 6:01, kapetanm said:
Nek nam je sa srećom. Siniša sa reprezentacijom da ne prođe kao sa klubovima do sada.
Sigurno, obično tako bude: neuspešan si na jednom nivou i onda budeš uspešan na višem nivou takmičenja...

Sa Katanjom nije bio neuspesan. Ako vec mora nas trener pre sam za neuspesnog u ligama petice nego za uspesnog u Srbiji, Kini...Sent from my cigla using Tapatalk

Neuspjeh sa Fiorentinom sigurno nije prevashodno do Mihajlovica. A sa Katanijom je bio prilicno dobar.

Jebem li ga, sujeveran sam po pitanju igračkih veličina kao selektora kod nas, Petko, Dejo, Pižon - ne vidim razlog za očekivanje drastične promene.

fiorentina je toliko procvetala posle njega da ce grcevito da se bori za opstanak u narednih 7 kola.

Antic. Boskov, Piksi... ima raznih primera.Videcemo koga ce zvati za prvu utakmicu koju bude vodio. Ako krene u podmladjivanje ekipe, to ce biti dobro, a ako nastavi po starom, ne pise nam se dobro.Kako nezvanično saznajemo iz vrha FSS, Mihajlović je i dalje samo jedan od kandidata za selektora naše reprezentacije. Pored njega, i dalje su u igri i Ljubiša Tumbaković i Goran Stevanović, sa kojima, takođe, tek treba da budu obavljeni razgovori. Prema našim izvorima, posle odluke o selektoru, Karadžić će i definitivno podneti kandidaturu za novi mandate na mestu prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije na predstojećim izborima.

Edited by Milosh76

On 7. 4. 2012. at 11:16, Milosh76 said:
Antic. Boskov, Piksi... ima raznih primera.Videcemo koga ce zvati za prvu utakmicu koju bude vodio. Ako krene u podmladjivanje ekipe, to ce biti dobro, a ako nastavi po starom, ne pise nam se dobro.Kako nezvanično saznajemo iz vrha FSS, Mihajlović je i dalje samo jedan od kandidata za selektora naše reprezentacije. Pored njega, i dalje su u igri i Ljubiša Tumbaković i Goran Stevanović, sa kojima, takođe, tek treba da budu obavljeni razgovori. Prema našim izvorima, posle odluke o selektoru, Karadžić će i definitivno podneti kandidaturu za novi mandate na mestu prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije na predstojećim izborima.
Pa, u odnosu na Tumbu i Plavog je dva koplja ispred - ako je to uži krug, bolje on
  On 7. 4. 2012. at 10:46, kapetanm said:
Jebem li ga, sujeveran sam po pitanju igračkih veličina kao selektora kod nas, Petko, Dejo, Pižon - ne vidim razlog za očekivanje drastične promene.
Sreća pa ne dolazi igračka veličina ko Dejo i Pižon, nego dolazi Miha.
  On 7. 4. 2012. at 11:16, Milosh76 said:
Pored njega, i dalje su u igri i Ljubiša Tumbaković i Goran Stevanović, sa kojima, takođe, tek treba da budu obavljeni razgovori.
:isuse:

Posle Zonpija i Cureta Bunkera, Miha ce nam delovati kao SAF licno. A mislim da kod ovih igraca koji su sad repka ima veliki autoritet.

Ma dzabe sve dok su Tole, Lekovic i ostala ekipa oko repke koja pored selektora, treba da ima i jakog sportskog direktora...

Један је одскора слободан.17382_ivan-adzic-institucija01-alo-marko-metlas_f.jpg?ver=1294663764 -_-

Iako sam Zvezdas pre bih glasao za Krtajica ili Savu Glavu ali oni bese nisu u dobrim odnosima sa Toletom, tako da ne vidim pravu osobu a Dzajicu izgleda isto nije merak da se "vrati" u FSS...Edit: Stankovic bi to mogao ako zavrsi karijeru ovog leta - Miha Selektor a Deki Direktor :wub:

Edited by assignment