rugievithus Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Najbolje je staviti katanac na domaće livade, preorati ih i posaditi pšenicu da naraod ima od čega da živi nego da se smaramo i dalje uz BataĐorine školarce!Sinoć Bosna dokazala da se može.
Далибор Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) Srbija (U21) - BiH (U21) 2-0 Mlada reprezentacija Srbije savladala je Bosnu i Hercegovinu rezultatom 2:0 u prijateljskoj utakmici. Meč je odigran na stadionu BASK-a, a strelci za Orliće bili su Mudrinski u 55. i Čović u 90. minutu. Edited February 29, 2012 by Далибор
rugievithus Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Zajebani smo. U kombinaciji sa ovim komentatorom ni suicid ne izgleda tako loš izbor.
Timmi Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 slabi slovacidaj malo opsirnije. kako igraju debitanti?
teacher Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Važno je da smo podmladili tim! Bolje da smo pomlatilli tim...
MocaVukotic Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 klasična trening utakmica, mrljavljenje i bunarenje, sulejmani promašio par solidnih prilika. ne znam ko su debiltanti, šćepović? on je drvo, trudi se ali ne zna. ovaj acin mali kao i igra nešto, i ko još, nastasić? bila jedna početnička greška, ali ovi su isti balvani ko mi.ni-šta.
Далибор Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Debitanti na ove dve utakmice su Markovic, Acin mali, Djuricic,Nastasic i Scepovic...
MocaVukotic Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 i đuričić slabo, bar sam ja očekivao više.
Далибор Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ja ne znam cemu sluze ove dve utakmice u 24h i to direktno iz aviona .. niti su nesto zajedno trenirali niti nesto odigrali nakon kola za vikend ili nakon priprema. niti su igrali menadzerski igraci za prodaju... makar neka korist da je bila.....
rugievithus Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Eto, crna ganjanska magija nam dade priliku da angažujemo jednog iskusnog stručnjaka.
Mil@n Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ja ne znam cemu sluze ove dve utakmice u 24h i to direktno iz aviona .. niti su nesto zajedno trenirali niti nesto odigrali nakon kola za vikend ili nakon priprema. niti su igrali menadzerski igraci za prodaju... makar neka korist da je bila..... Verovatno su planirali dve pobede, a nov je trener, pa malo da se dignu, kao i da se smanji pritisak javnosti, i sl, nagađam...Mission acomplished.
James Marshall Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Ćurčić je, kao oličenje skromnosti, rekao za ove utakmice: "Valjda će da posluže budućem selektoru za nešto", sebe isključujući iz konkurencije, mada, kad bolje pogledam, nemamo mi puno boljeg. Što ne znači da ima neke veze ko će to biti uopšte, i da bi ishod bio drugačiji da za selektora postave Limenog ili bilo koga od forumaša. Edited March 2, 2012 by NekoIzMase
Dankan Ajdaho Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ćurčić je, kao oličenje skromnosti, rekao za ove utakmice: "Valjda će da posluže budućem selektoru za nešto", sebe isključujući iz konkurencije, mada, kad bolje pogledam, nemamo mi puno boljeg. Što ne znači da ima neke veze ko će to biti uopšte, i da bi ishod bio drugačiji da za selektora postave Limenog ili bilo koga od forumaša.+1
Recommended Posts