Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Kada ce srpska majka roditi nekog navijaca koji ne misli da napadac obavezno mora biti visi od 190cm za skok i imati najmanje 90kg za razgrtanje odbrane?

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

u ovom slučaju napadač ima ime i prezime, znamo svi (dobro, ne baš svi...) ko je i šta može.

Posted

Nema NT7 na spisku? :o Daleko naj iznenadjenje u vezi spiska. Sta li je u pitanju?Nije mi jasno zasto se Jovanovic jos vucara po spisku, nije da ce da nam koristi nesto ni sad ni kroz par meseci.- Jovanovic, Lekic, Ninkov, Obradovic, mozda i Mustafa, Ninkovic (ne vidim poentu) i Tosic (ne mogu da ga smislim)+ Tomovic, Matic, Lazovic, Ljajic i povredjeni Brkic i Bisevac. Mozda i isprobati Medojevica, mada nemam nekih ocekivanja.

Posted (edited)

:ziga: bi bio na spsiku da nije povredjen, i kad bude zdrav eto opet njega na radost svih ljubitelja :P

Edited by ΟΛΥ
Posted

ja tek sad vidim ljupkovu pricu. kako bi bilo dobro da kosan preuzme savez. samo onda bi ziva bio idealan za selektora. moze i obrnuto, a najbolje da se njih dvojica rotiraju svakog meseca.

Posted

Kaze SOS (Petrovic) da je Sestkotm najozbiljniji kandidat za novog selektora :wub:

Posted
:ziga: bi bio na spsiku da nije povredjen, i kad bude zdrav eto opet njega na radost svih ljubitelja :P
:ziga: je trebao da bude na spisku iako je povredjen! :ziga: uvek treba da bude na spisku pa nek sam odluci dal ce da igra ili nece <_< veliki minus cureta.
Posted (edited)
Kaze SOS (Petrovic) da je Sestkotm najozbiljniji kandidat za novog selektora :wub:
T®ole :Hail: Kakav spisak kandidata :Hail: definitivno je vreme za Limenog Edited by katamaran
Posted
:isuse: kakva ideja!Verovatno nije zvao gomilu klinaca iz mlade repke zbog prijateljske sa BiH, a i bitnih utakmica u kvalifikacijama.Ali je morao da preskoci neke igrace koji davno ne bi trebalo da imaju mesto u reprezentaciji npr. Jovanovic, Lekic, Raca, Tosic...
Posted

Pa sto tako po Lekicu? ZNam da je los ali trenutno nema kog da pozove a on nije igrao toliko lose zadnjih mesec dana.

Posted (edited)

Ali je polomio lakat i menja ga Stefan Scepovic. Zasto bas on? To verovatno ne zna ni onaj koji mu je namestio da mu ovaj sarlatan posalje poziv.

Edited by Milosh76
Posted (edited)

Valjda ga je pozvao jer je to jedini preostali napadac sa srpskim pasosem.

Edited by borris_