Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted
otkrio rupu na saksiji
Jesi baksuz. Pa sto ti nisi otkrio rupu sa 3.000 karaktera. :P
Posted

evo sad sam video na sosu kako rošavi petrović kaže da bojan krkić još nije izgubljen za srbiju :isuse:

Posted

Negdje sam citao da je UEFA uvela novo pravilo da kad igrac odigra samo jednu utakmicu za jednu reprezentaciju moze da zaigra za drugu (pod istim uvjetima kao i prije).

Posted (edited)
Na osnovu čega to tvrdi?
nešto je mumlao o fifi koja hoće da repke budu što izjednačenije, a obzirom da je ovaj mali igramo samo 1 tekmu za španiju, i to 15 min. kao rezerva, navodno su spremni za određene ustupke ukoliko ga mi privolimo da zaigra za nas... nešto u tom stilu, nejasno i maglovito. u svakom slučaju, zvuči kao nebuloza.edit: ako je tačno ovo što borris kaže, onda možda i nije tolika nebuloza. Edited by MocaVukotic
Posted

Nista ne verujem dok AcaStop ne objavi na tviteru.

Posted

Nebuloza je u smislu što ne vidim zašto bi Krkić želeo da igra za Srbiju.

Posted

ma zabole ga, rekoh još ranije, nije on krkić, on je perez. ali ima rošavi i za to leka, navodno je savez već stupio u kontakt sa bojanom seniorom....

Posted
evo sad sam video na sosu kako rošavi petrović kaže da bojan krkić još nije izgubljen za srbiju
Taman posla. Mogao bi i Mita Mrkela da se skine...u kakvoj formi je Majstorović?
Posted
navodno su spremni za određene ustupke ukoliko ga mi privolimo da zaigra za nas...
:lol:
Posted

Mozda ce da ponude njegovom caletu da bude selektor?