November 17, 201113 yr i Ljubisa Tumbakovic je medju kandidatima za novog selektora. Pravda za Kosanovica. Stvarno nije u redu sto su njega zaboravili.
November 17, 201113 yr i Ljubisa Tumbakovic je medju kandidatima za novog selektora. Pravda za Kosanovica. Stvarno nije u redu sto su njega zaboravili.Ovaj prvi je licno Murinjo za ovog drugog ali to nema veze. Ovdje ni pravi murinjo ne bi nista uradio.
November 17, 201113 yr Vodio ih je Plamen Markov, koji je posle te utakmice popio otkaz.uf, a od kog je, i sa kojom repkom mateus popio bas popicci? ne da mi se sad guglati.
November 17, 201113 yr Ovaj prvi je licno Murinjo za ovog drugog ali to nema veze. Ovdje ni pravi murinjo ne bi nista uradio.Za Kosana sam i ja MUrinjo. Verovatno najgori trener koji je ikada radio na ovim prostorima.
November 17, 201113 yr Obzirom da smo opet sa Hrvatima u grupi, mislim da se odgovor sam namece: [btw, ovo je fotka od pre 2 godine, nije nista ostario od 1999 :D]
November 17, 201113 yr Obzirom da smo opet sa Hrvatima u grupi, mislim da se odgovor sam namece: [btw, ovo je fotka od pre 2 godine, nije nista ostario od 1999 :D]Tad je, bar kako se priča, Piksi stvarno vodio ekipu... Tako da se rešenje samo nameće...Mada s druge strane, ko se sa konjskom glavom u krevetu budi, taj se neće lako vratiti 'vamo...
November 17, 201113 yr Kosana za selektoraidealan je za ovakav savezbtw neko zna kako je nastala ova fotka? Edited November 17, 201113 yr by katamaran
November 17, 201113 yr btw neko zna kako je nastala ova fotka?Znam ja. Neko je print screen-ovao SOS kanal sa TV kartice. :P