sumil Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Vreme je za komisiju: Djoric, Zivadinovic, Mihajlovic
assück Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 (edited) ovo je bas onako, mucno. pretrcavaju, prolaze, deluje kao da igraju protiv nekog betonligaša Edited November 15, 2011 by assück
Moća Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Sto bi strepeo? Nakrao se dovoljno para.Sent from my cigla using Tapatalk
James Marshall Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jedva čekam bravure Stojketa i ostalih drugara intelektualaca kad počnu da nam objašnjavaju kako je bio dug put, protivnik brz ali da smo pokazali da smo se podigli poslije katastrofe zvane neodlazak na EP
OmarKuk Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jedva čekam bravure Stojketa i ostalih drugara intelektualaca kad počnu da nam objašnjavaju kako je bio dug put, protivnik brz ali da smo pokazali da smo se podigli poslije katastrofe zvane neodlazak na EPEvo ga jedan od razloga.Nisu navikli da igraju u logoraskim uslovima.http://www.zurnal.rs/2011/11/14/stadion-u-hondurasu-kao-koncentracioni-logor-foto/index.html
James Marshall Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Hahahahaha, sad acastop objasni da tri (po)najbolja igrača ne igraju za Honduras, pa mi služimo za usviravanje druge postave
mystikal Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Komisija Djani, Ergic, Zivadinovic za spas xD
OmarKuk Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Hahahahaha, sad acastop objasni da tri (po)najbolja igrača ne igraju za Honduras, pa mi služimo za usviravanje druge postaveNe igraju ni nama Stojke,Jovanovic i Pantelic ;)
Moća Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Koliko nam je jadna liga kad Volkov tamo izgleda ko roberto karlos a ovde ga igraci jebenog Hondurasa ga pretrcavaju kako oce.Sent from my cigla using Tapatalk
SNARC Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Para se nakrao i ima ih..uskracivanje moci i oduzimanje funkcije bi ga bolelo..kao i odgovaranje za ucinjeno..Ma sam prestanak celivanja dupeta od strane raznoraznih FSS delegata i sekretara on ne bi preziveo.
nbg4ever Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ne priznajem ovu utakmicu dok ne dobijemo bar jedan crveni Napred nasi
James Marshall Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jebem ti, već se sad bojim utakmice sa Hrvatima u Beogradu, kad god ona bude igrana. Nije to ni pitanje znanja, ni fizičkih mogućnosti, već stava. Stav naših igrača je "joj ala me mrzi da igram za ovu repstaciju, deder hoće li me neko kupiti da se ne mučim više dolazeći na ova okupljanja, umjesto da sjedim u svom džakuziju"
katamaran Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 TOLE: NE DAM OSTAVKU, ulica me neće oterati!
Recommended Posts